Tarotkaart Ridder van Staven

Korte tarot betekenis van de Ridder van Staven
De Ridder van Staven: hartstocht, vurig, temperament, opstandig, nog niet helemaal volwassen, energiek, ongeduldig, overdrijven, roekeloos, ontrouwe man en uitstel van reis.

 

De Ridder van Staven en zijn verhaal in de Tarot
Het mythologisch beeld van de kaart Ridder van Staven als de hete zuidenwind, Notos.

 

De astrologische correspondentie van de tarotkaart Ridder van Staven met de planeet Mars in het teken Ram, staande voor temperament, ongeduld, avontuur en nieuwsgezindheid.

 

 

De Ridder van Staven als Persoonskaart
Indien tarotisten met persoonskaarten werken dan herkennen we in een Ridder van Staven vaak een jongere man die enthousiast is en heel veel energie heeft. Een vurig, hartstochtelijk soms opstandig jong mens dat vol energie en enthousiasme aan een project of taak begint om het vervolgens niet af te werken. Een Ridder van Staven heeft het moeilijk om zaken af te ronden, beloften na te komen en is iemand waar je niet op kunt bouwen.

 

Zijn vurige natuur maakt hem tot een hartstochtelijke liefdespartner die erg charmant is maar hij is niet loyaal en ook niet altijd trouw. Snelheid, veroveringen en avontuur zijn eigenschappen die hem op het lijf geschreven staan, steeds op zoek naar ontmoetingen met nieuwe mensen, opwinding en uitdaging.

 

Naargelang zijn interesses kan hij zijn energie kwijt in sport, toneel en reizen. Hij dient nog te werken aan aandacht voor details, betrouwbaarheid, verplichtingen nakomen en vaardigheden ontwikkelen.

 

 

Lange tarot betekenis van De Ridder van Staven

Hieronder volgt vanuit verschillende aspecten de betekenis van de tarotkaart Ridder van Staven. De algemene betekenis geeft een goede beschrijving van de betekenis van de kaart, verdieping kan verkregen worden op de niveaus bewustzijn, relatie en werk. Kijk naar deze onderdelen als een vraag betrekking heeft op een van deze gebieden.

 

 

Algemene betekenis

Bewustzijnsniveau

Relatievlak

Werkgebied

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder