Tarotkaart Koningin van Staven

Korte tarot betekenis van de Koningin van Staven
Koningin van Staven: dynamisch, wilskrachtig, vurig, zelfverzekerd, levenslustig, aanvaardend, zelfvertrouwen, zelfbeschikking, wijsheid, drama, temperamentvol, jaloers, bezitterig en stormachtig.

 

 

De Koningin van Staven en haar verhaal in de Tarot
Het mythologisch beeld van de kaart Koningin van Staven is Artemis, godin van de jacht en zij die heerst over het wild. Of de beide koninginnen der Amazonen, Penthesilea en Hippolyte.

 

De astrologische correspondentie van de tarotkaart Koningin van Staven met de planeet Maan in het teken Leeuw voor de zin in het leven, temperament, trots en onbedwingbaarheid.

 

 

De Koningin van Staven als Persoonskaart
Indien tarotisten met persoonskaarten werken dan herkennen we in een Koningin van Staven een zelfverzekerde, krachtige, dynamische vrouw met een sterke wil. Via creativiteit en grootmoedigheid brengt ze haar passie tot uitdrukking. Een Koningin van Staven heeft een portie gezond verstand, veel energie, ze houdt van uitdaging en opwinding en ze is een goed leider.

 

Vaak op charmante wijze weet ze haar zin door te drukken en mede door haar persoonlijke benadering en levendige persoonlijkheid is ze in staat om groepen bij elkaar te brengen. Ze kan als een katalysator werken, vol ideeën en energie brengt ze haar visie over op anderen.

 

Als partner of geliefde is ze warm, betrokken en charismatisch, met een neiging om te gaan domineren, ze heeft een sterke partner nodig om een relatie levendig te houden. Meestal is ze rustig van aard maar kan als zij of haar geliefden worden aangevallen woest de verdediging inzetten.

 

 

Lange tarot betekenis van De Koningin van Staven

Hieronder volgt vanuit verschillende aspecten de betekenis van de tarotkaart Koningin van Staven. De algemene betekenis geeft een goede beschrijving van de betekenis van de kaart, verdieping kan verkregen worden op de niveaus bewustzijn, relatie en werk. Kijk naar deze onderdelen als een vraag betrekking heeft op een van deze gebieden.

 

 

Algemene betekenis

Bewustzijnsniveau

Relatievlak

Werkgebied

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder