Tarotkaart Koning van Staven

Korte tarot betekenis van Koning van Staven 
Koning van Staven: zelfvertrouwen, macht, onderzoekend, resoluut, ambitieus, vrijheidsdrang, egocentrisch, charismatisch, uitdaging en zoekend naar vernieuwing.

 

 

Koning van Staven en zijn verhaal in de Tarot
Het mythologisch beeld van de kaart Koning van Staven is de wijze koning Salomo of koning Arthur als de edelmoedige.

 

De astrologische correspondentie van de tarotkaart Koning van Staven met de planeet Zon in Leeuw, staat voor zelfvertrouwen en meesterschap.

 

 

Koning van Staven als Persoonskaart
Indien tarotisten met persoonskaarten werken dan herkennen we in een Koning van Staven een volwassen man die vrij resoluut en onderzoekend is, besluitvaardig, enthousiast en leidinggevende kwaliteiten heeft. Een man met visie die anderen kan inspireren en zijn vuur energie graag met anderen deelt.

 

Zijn inspirerende eigenschappen en ambities maken hem tot een natuurlijk leider die in staat is om met zijn geestkracht een bedrijf op te richten en het vervolgens aan anderen over te laten. Dit laatste vanwege zijn grote drang naar nieuwe avonturen en afkeer van routine, hij zal steeds op zoek gaan naar uitdagingen.

 

De Koning van Staven is een aangenaam persoon in de omgang met een sterke wil, hij heeft veel ruimte nodig, ook in de liefde zeer hartstochtelijk en gepassioneerd doch met een drang
naar ruimte en vrijheid die hij zich niet laat ontnemen. Partners zullen hier zich van bewust moeten zijn anders raakt zijn vuur gedoofd en komt manipulatie om de hoek kijken.

 

 

Lange tarot betekenis van Koning van Staven
Hieronder volgt vanuit verschillende aspecten de betekenis van de tarotkaart  Koning van Staven. De algemene betekenis geeft een goede beschrijving van de betekenis van de kaart, verdieping kan verkregen worden op de niveaus bewustzijn, relatie en werk. Kijk naar deze onderdelen als een vraag betrekking heeft op een van deze gebieden.

 

Algemene betekenis

Bewustzijnsniveau

Relatievlak

Werkgebied

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder