Tarotkaart Schildknaap van Staven

Korte tarot betekenis van de Schildknaap van Staven
Schildknaap van Staven: jong persoon, geestdrift, ijver, enthousiasme, groei, vurigheid, avontuur, prikkelingen, op zichzelf gericht, nieuwe relatie, verward, besluiteloos en hyperactief.

 

 

De Schildknaap van Staven  en zijn verhaal in de Tarot
Het mythologisch beeld van de kaart Schildknaap of Page van Staven als Jason in de zoektocht naar het Gulden Vlies.

 

De astrologische correspondentie van de tarotkaart Schildknaap van Staven met de planeet Venus in verbinding met de Maan in het teken van de Boogschutter als een kans die aangeboden word en met geestdrift aangenomen wordt.

 

 

De Schildknaap van Staven als Persoonskaart
Indien tarotisten met persoonskaarten werken dan herkennen we in een Schildknaap van Staven een jong persoon, ook baby’s en kleine kinderen vallen onder deze kaart, het zijn speelse en levendige karaktertjes die staan te popelen om nieuwe dingen uit te proberen.

 

De Schildknaap van Staven houdt van het leven en is sterk gericht op daden en realisatie, met een enthousiasme dat anderen onmiddellijk aansteekt kan deze Schildknaap van Staven mensen en of omstandigheden gebruiken om het doel te bereiken.

 

Hierbij kunnen we wel opmerken dat deze jonge persoontjes  zich soms erg dramatisch kunnen gedragen en zeer op zichzelf zijn gericht. Anderzijds zijn ze erg toegewijd en in vriendschappen/ liefde erg betrokken.

 

 

 

Lange tarot betekenis van De Schildknaap van Staven

Hieronder volgt vanuit verschillende aspecten de betekenis van de tarotkaart  Schildknaap van Staven. De algemene betekenis geeft een goede beschrijving van de betekenis van de kaart, verdieping kan verkregen worden op de niveaus bewustzijn, relatie en werk. Kijk naar deze onderdelen als een vraag betrekking heeft op een van deze gebieden.

 

 

Algemene betekenis

Bewustzijnsniveau

Relatievlak

Werkgebied

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder