Paranormale Varianten

Onder Paranormale Varianten benoemen we vooral de mensen die meerdere paranormale gaves in combinatie tot hun beschikking hebben. Zo herkennen we een medium helderziende, een medium paragnost, een paragnost medium, een helderziend medium en helderziende paragnosten.

 

Wat hier in opvalt is dat de vaak aangeboren paranormale gaves zich gaan verdelen tijdens de ontwikkeling van de persoon. Van nature is het paranormale in ons aanwezig, we kunnen dit indien we dat wenselijk vinden meer gaan ontwikkelen.

 

Doch wil ik hier de kanttekening maken dat het geen doel op zich mag worden, wat van nature aanwezig is komt er toch wel uit. Eerst en vooral mag er toch gezegd worden dat bijvoorbeeld een medium helderziende een bepaalde mate van persoonlijke ontwikkeling heeft moeten doormaken. Alles wat binnenkomt dient er namelijk gestroomlijnd uit te komen, anders schept het enkel maar verwarring bij de consultant.

 

Hier in mag dus onderscheid gemaakt worden dat het paranormale een pad van bewustwording is, waar integriteit voorop staat. Paranormale vermogens kan je omschrijven als talenten die ontwikkeld kunnen worden.

 

Paranormale Varianten kunnen dus zeer zeker een meerwaarde geven aan een consult, door middel van kennis te hebben van meerdere kanelen kan een medium helderziende via beelden informatie doorgeven, waar het mediumschap bij de paranormale varianten voorop staat en de helderziende vermogens bepaalde zaken kunnen voorzien van beelden.

 

 

 

 

 

Reageer hieronder