Paragnost Online

Wat is een Paragnost Online? Paragnosten geven informatie aan je door, dit doet een Paragnost Online ook. Een Paragnost Online kan je informatie geven over verleden, heden en toekomst. Een paragnost en dus ook een Paragnost Online haalt deze informatie uit het onstoffelijke, de paragnost vertaald dit met vakkundige begaafdheid naar woorden en gevoelens die voor de consultant begrijpelijk zijn.

 

Hoe een Paragnost Online dit doet is voor ieder anders, net zoals de paragnost heeft ieder zijn gave. Er zijn paragnosten die werken met kaarten, tarot, lenormand, runenstenen, engelenkaarten, pendel enzovoorts.  Een Paragnost Online kan deze hulpmiddelen ook gebruiken, afhankelijk van de Paragnost Online zijn ‘feeling’ met deze hulpmiddelen zal hij die zo nodig inzetten om bevestiging of verduidelijking te krijgen om je een zo correct mogelijk antwoord te kunnen geven.

 

Er zijn paragnosten die contact kunnen maken met overledenen, deze worden mediums genoemd. Er is op een advieslijn  dus ook vaak een Paragnost Online aanwezig die medium is, een medium online dan. Als je een consult wilt via een spirituele advieslijn is het voor jezelf belangrijk om eerst het profiel van de Paragnost Online goed te lezen. Aan de hand daarvan kun je zelf bepalen wie het meest geschikt lijkt om je vragen te beantwoorden.

 

Een Paragnost Online geeft telefonische consulten, email of chat en msn consulten om zo je vragen over liefde, relaties, werk, kinderen, zwangerschap en andere relevante thema’s goed te kunnen beantwoorden. Heb je een vraag over een dierbare overledene dan kun je beter een medium online uitzoeken die ook paragnost is. Lees hierover meer bij ons item Medium Online.

Reageer hieronder