Online Hulp

Online Hulp kun je verkrijgen via een spirituele of paranormale advieslijn in de vorm van telefonische consulten. Je belt op een moment dat het jou uitkomt of wanneer je dringend Online Hulp nodig hebt.  Je kan soms ook een afspraak maken voor Online Hulp met een consulent, deze kun je uitzoeken aan de hand van de opgegeven kwalificaties.

 

Als je Online Hulp wenst voor vragen over verleden, heden of toekomst kan je met een helderziende of een kaartlegger telefonisch je vragen stellen. Heb je vragen over een dierbare overledene kun je een medium om Online Hulp vragen, een coach staat tot je beschikking als je constructief situaties wilt aanpakken.

 

Online Hulp kun je vragen door een telefonische hulplijn te contacteren,  je belt meestal een 0900 nummer en komt in een keuzemenu terecht, vervolgens geef je het boxnummer van de consulent van je keuze in en kan het telefonisch consult van start gaan. Op onze advieslijn kun je via het keuzemenu op de menubalk klikken op Spirituele Hulplijn en zo een op dat moment aanwezige consulent raadplegen.

 

In onderstaande artikelen kun je lezen wat voor voordelen er zitten aan Online Hulp….

Reageer hieronder