Is een Online Medium een Betrouwbaar Medium?

Zoeken naar de juiste persoon voor paranormaal advies is al lastig genoeg, maar nog lastiger wordt het vaak bij een Online Medium. Een Online Medium geeft vaak advies op een spirituele hulplijn maar hoe weet je of zo’n medium wel een Betrouwbaar Medium is? Wij geven tips hoe je erachter kunt komen of een medium ook een Betrouwbaar Medium is ofwel hoe je snel weet of een Online Medium daadwerkelijk paranormale gaven heeft.

 

 

Een Betrouwbaar Medium is een medium met daadwerkelijk paranormale gaven. Zo simpel als dit klinkt zo lastig is het om hier snel achter te komen. Mediums, paragnosten, helderzienden, kaartleggers, een waarzegger, een dierentolk, zijn allemaal mensen met een zesde zintuig. Al deze gaven behoren tot de vrije beroepen, dat wil zeggen als jij denkt een gave te hebben je deze in de praktijk kunt gebruiken om andere mensen hiermee van dienst te zijn. Je kunt dus aan de slag thuis, in je praktijk, gaan werken op een advieslijn als consulent en ook op paranormale beurzen gaan staan.

 

Laat ons er van uitgaan dat de meeste mensen die denken een gave te hebben met de beste en meest zuivere bedoelingen anderen willen gaan helpen. Doch mag je als consultant jezelf afvragen of dat wel voldoende is om een professionele heldere reading te krijgen? Neen dat is het dus niet, waar moet je dus opletten als je een Online Medium raadpleegt?

 

Eerst en vooral is het belangrijk dat je bij het maken van je keuze naar een Online Medium grondig het persoonlijk profiel leest van de consulenten die aanwezig zijn op de advieslijn. Kies een spiritueel consulent uit waar jij een goed gevoel bij krijgt en lees of de kwaliteiten van de consulent aansluiten bij je vraagstelling. Als je bijvoorbeeld een vraag hebt over een dierbare overledene kun je dus beter bij een Online Medium ten rade gaan dan bij een kaartlegster. Lees hier meer over de consulenten  op Livemedium http://www.livemedium.nl/zoek-een-consulent/

 

Stel vooraf aan het consult een vragenlijstje op waar je bepaalde vragen neerzet, dit lijstje kun je als leidraad gebruiken tijdens je reading. Tijdens de reading kun je bijvoorbeeld ook bepaalde zaken die belangrijk zijn opschrijven en nadien nogeens teruglezen. Dit is vaak handig omdat er soms vrij veel informatie word gegeven die je niet in 1 keer kunt behappen.

 

Nu ben je dus klaar om een Online Medium te gaan opbellen, de consulent van jouw keuze zal meestal je voornaam en soms ook je geboortedatum vragen. In eerste instantie is dit voldoende, als je wil toetsen in hoeverre een Betrouwbaar Medium informatie op algemeen niveau aan je kan doorgeven kun je dat desgewenst vragen. Een vakkundig en Betrouwbaar Medium gaat jou niet teveel vragen stellen, je niet uithoren en oftewel antwoord geven op je directe vragen of indien het Online Medium die kennis heeft een diepe algemene reading geven als je dat verkiest.

 

Indien je jezelf of de situatie goed herkent in hetgeen het medium je verteld geeft dit een stuk herkenning en vertrouwen. De beste toetsing hier in zijn aspecten vanuit het verleden en de huidige situatie. Een Online Medium zal aanvoelen wat er wel kan gezegd worden en wat niet direct van toepassing is voor je tijdens een reading/consult. Je zult merken dat er geen zaken aan je opgedrongen worden, een Betrouwbaar Medium zal je nooit zeggen wat je moet doen. Ook is het niet de bedoeling dat je bang of angstig word gemaakt inzake negatieve entiteiten en dergelijke. 

 

De doelstelling van het Online Medium is om jou een stukje helderheid, inzicht te geven over een bepaalde vraag. Er zal steeds vanuit respect op je ingevoeld worden waar het Betrouwbaar Medium  rekening houd met de regels van de spirituele wetten. De informatie die aan je gegeven word heeft als doel meer helderheid te scheppen in je situatie of je vragen. As je achterblijft met een nog groter verward gevoel dan voor het consult is het beoogde doel niet bereikt. Alles wat te maken heeft met jouw persoonlijke ontwikkeling word door een Betrouwbaar Medium op een positieve manier weergegeven. Als het minder positief nieuws is zal het Betrouwbaar Medium deze boodschappen met mededogen aan je brengen, meelevend zijn en trachten op een zo positief mogelijke manier naar hoger inzicht met je te gaan.

 

Een Online Medium is een Betrouwbaar Medium als er voldoende kennis en ervaring aanwezig is, je niet overdondert word met vragen, vrij snel contact met je energie kan gemaakt worden en er boodschappen doorgegeven worden die voor jou herkenbaar zijn. De bedoeling is dat je op een professionele vlotte manier te woord word gestaan. Ook zul je merken dat een Betrouwbaar Medium je niet langer dan noodzakelijk aan de telefoon zal houden, hij zal niet over zichzelf praten als er niet naar gevraagd word.

 

Alle consulenten van Livemedium zijn grondig gescreend op hun kwaliteiten, ook dit is een indicator voor een Betrouwbaar Medium. Via deze link kun je lezen wat een screening inhoud en aan welke regels consulenten van Livemedium zich dienen te houden http://www.livemedium.nl/over-ons/

 

 

 


Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder