Medium Online

Een Medium is een paranormaal begaafd persoon met specifieke paranormale vermogens. Een Medium Online heeft exact dezelfde paranormale vermogens maar de werkwijze is iets anders. Dit komt omdat een Medium Online anders dan een normaal medium advies geeft zonder dat de cliënt daadwerkelijk fysiek aanwezig is.

 

Een Medium Online werkt zie je meestal werken op een Spirituele Hulplijn of geeft advies via de mail, chat of SMS. Mediums Online die telefonisch advies geven via een Spirituele Hulplijn komt het meest dicht in de buurt van een normaal medium. Een Online Medium krijgt net als een normaal medium beelden door en kan ook contact maken met overledenen, via de telefoon kan en Online Medium ook boodschappen doorgeven mits natuurlijk contact mogelijk is met de andere zijde.

 

Lees in onderstaande artikelen alles over de verschillen tussen een Medium Online en een normaal Medium als ook of een Online Medium past bij jouw vraagstelling.


Medium Online versus Medium

Lees verder »

Is een Online Medium een Betrouwbaar Medium?

Zoeken naar de juiste persoon voor paranormaal advies is al lastig genoeg, maar nog lastiger wordt het vaak bij een Online Medium. Een Online Medium geeft vaak advies op een spirituele hulplijn ma Lees verder »

Reageer hieronder