Helderziende Online

Wat is een Helderziende Online nu eigenlijk? Een Helderziende Online is niets anders dan een ‘gewone’ helderziende, enkel werkt de Helderziende Online niet via face to tace contact, maar meestal via telefoon. Ook sms, email, chat of andere vormen van contact zijn mogelijk, helderziendheid heeft immers niets te maken het zien via de ogen.

 

Een Helderziende Online krijgt net zoals een andere helderziende beelden binnen via het 3de oog. Doordat de Helderziende Online zich afstemt op de energie van de vraagsteller komen de beelden in fragmenten tot de helderziende.

 

Men kan het ook helder zien noemen of paranormaal zien, het is de kracht om met de psyche beelden of fragmenten te aanschouwen die betrekking hebben op de vraagsteller. Soms aanschouwt de Helderziende Online symbolische tekens die dan vertaald worden tot logische zinnen, ook kunnen er kleuren (etherisch licht) of aura’s gezien worden.

 

Een Helderziende Online werkt meestal thuis voor een paranormale of spirituele advieslijn. Ook kan het zo zijn dat de helderziende via andere wegen zoals sms, chatrooms of email consultaties geeft.

 

Reageer hieronder