Paragnoste Nieke weer beschikbaar

Paragnoste Nieke 150x150 Paragnoste Nieke weer beschikbaarNieke is de laatste periode weinig beschikbaar geweest maar vanaf volgende week kun Nieke weer vrijwel dagelijks aantreffen op de advieslijn van LiveMedium!

Voor mensen die paragnoste Nieke niet goed of helemaal niet kennen, hieronder een korte omschrijving. Als consulent is Nieke het best te omschrijven als een paragnoste die direct op haar doel af gaat en dat geeft zij jou als beller ook terug in haar antwoorden. Haar antwoorden zijn kort en krachtig, nuchter maar bovenal duidelijk. Heb je dus behoefte aan een helder, klip en klaar antwoord, dan zit je bij Nieke op de goede plek.

Naast kaartleggen (Lenormand), kan zij ook als een van de weinige consulenten goed pendelen. Hierin is Nieke zo bedreven dat zij bijvoorbeeld een reeks van 10 vragen in slechts enkele minuten kan beantwoorden met bijvoorbeeld een “ja of nee”. Dit is ook handig voor mensen die niet het geld hebben om een uur met iemand te bellen. Die kernachtige aanpak spreekt ook zakelijke klanten aan en er zijn dan ook behoorlijk wat klanten die al jarenlang Nieke vragen te pendelen en niet zonder succes. Mensen laten weten dat zij er bij hun beslissingen zakelijk of privé voordeel bij hebben gehad. Wil je meer van Nieke weten, kijk dan op haar persoonlijke pagina of maak direct een afspraak via de afspraakplanner.

LiveMedium

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder