Paragnost vindt fiets Tanja Groen

Politie 150x150 Paragnost vindt fiets Tanja GroenParagnosten worden vaak ingezet bij verdwijningszaken maar niet altijd hoor je de uitkomst, dit keer ligt dat anders.Verschillende paragnosten hebben aanwijzingen gegeven voor de zaak “Tanja Groen”, de zaak die in 1993 groot landelijke bekendheid kreeg.

Door deze aanwijzingen is de zaak in een stroomversnelling gegaan en is de fiets van de verdwenen Tanja Groen door de paragnosten gelokaliseerd en gevonden door duikers. Verschillende bronnen waaronder RTL-nieuws en de NOS bevestigen de vondst middels aanwijzingen van een paragnost.

Tanja Groen

De toen 18-jarige Tanja Groen studeerde als eerstejaarsstudent gezondheidswetenschappen. Zij verdween in de nacht van 31 augustus op 1 september en de zaak is nooit opgelost. Ook haar zwartgeverfde damesfiets was tot op heden nog altijd spoorloos.

Paragnosten

Paragnosten hebben in deze zaak aanwijzingen gegeven over de locatie van de fiets, de fiets is afgelopen zondagochtend in de Maas ten zuiden van Maastricht door duikers opgevist.

Een woordvoerder van de politie zei dat de mensen die de fiets afleverden overtuigd zijn dat dit de fiets van Tanja Groen is. De politie onderzoekt de fiets nu verder.

De Fiets

Het duikteam stond onder leiding van een oud-rechercheur op basis van de tips van de paragnosten. Zowel de kleur als het frame komt overeen met de beschrijving die de vader van Tanja heeft gegeven.

Opvallend is daarbij de dubbele stang in het frame, het eigenhandig schilderen van de velgen en het cijferslot dat aan het zadel hangt, alle kenmerken komen overeen.

Het is officieel nog afwachten tot de politie met een verklaring komt in deze zaak maar alles wijst de richting op dat dit inderdaad de fiets is van Tanja Groen.

Dit zou hele mooie opsteker zijn voor alle paragnosten/helderzienden en mediums die dagelijks vele kleinere inzichten geven.Het zou nog mooier zijn dat dit andere paragnosten/helderzienden aanzet om ook dit soort zaken op te lossen.

Voor meer informatie zie de NOS over deze zaak.

Geen Gerelateerde artikelen:

1 Reactie

  1. Paul zegt:

    Dit is een goede steun voor de paranormale wereld! Ik hoop dat ze vaker paragnosten gaan inzetten voor deze zaken.

    Groet,
    Paul

Reageer hieronder