Medium White Light Nova

Medium White Light Nova 150x150 Medium White Light Nova LiveMedium wil je heel graag voorstellen aan Medium White Light Nova. Deze paragnoste communiceert met engelen, gidsen, lichtwerkers, is helderziend en is ook nog schrijfster van kinderboeken. Zij kan bovendien invoelen op zowel mens als dier.

Kortom een echt multitalent met bijzondere gaven met bovendien een enorme schat aan kennis. Heb jij een vraag die je graag aan haar rechtstreeks wil stellen? Goed nieuws want vanaf heden kun je uniek bij LiveMedium direct met haar in contact komen. Hoe dat gaat lees je verder in dit artikel…

Wie is Medium White Light Nova?

Als je haar belt zal je direct opvallen dat ze een heel sprankelde stem heeft. Zij heeft al bij heel veel mensen in de ziel mogen kijken en mensen geholpen met haar gaven. Zij kan (jou) energie voelen en je op een heel begrijpelijke manier vertellen wat dat betekent.

Vanaf haar geboorte is Medium White Light Nova al paranormaal begaafd en word begeleid door engelen die haar inspireren en antwoorden geven op datgene waar je haar voor consulteert.

Channeling op hoog niveau via jouw stem

Ze geeft je middels haar mediamieke gaven inzicht en helderheid wat je vraag of probleem ook is. Medium White Light Nova channelt via je stem en maakt contact met jouw gidsen, lichtwerkers en engelen en tekent ook zieletekeningen.

Sterrenkinderen

Deze paragnoste heeft zelf vele watertjes doorzwommen en als “sterrenkind” kan ze met haar hoge energie je heel goed helpen en adviseren als je bijvoorbeeld zelf hooggevoelige kinderen hebt. Zieltjes die met een bepaalde opdracht of taak naar onze aarde zijn afgedaalt, “tussenwereldkinderen” zoals White Light Nova ze noemt. Kinderen die hoog paranormaal begaafd zijn en waarvan de sluier die opgetrokken wordt als we aan ons leven op aarde beginnen niet aanwezig is.

Deze sterrenkinderen reizen door vele werelden, herinneren zich nauwkeurig alles over vorige levens en voelen haarfijn aan waar het op staat. Hun trillingsniveau is zo anders en veel hoger dat ze met gemakzucht door alles heen prikken.

Heb jij een kind waar je van bemerkt dat het “anders” is en misschien op school een stempel op zich gedrukt krijgt? Misschien heb je zelf het gevoel dat je anders bent, ook dan zou je een sterrenkind kunnen zijn.

Medium White Light Nova zal je daarin begrijpen en zal je onder andere hulpmiddelen aanreiken waardoor jij of een sterrenkindje zich beter kan aarden in onze lagere energie op aarde. Ook zal je merken dat je meer inzicht gaat krijgen in jezelf of je sterrenkindje.

Je gaat elkaar beter leren begrijpen. Medium White Light Nova zegt: “Je kan zoveel leren van deze kinderen, sterrenkinderen- indigo kinderen- nieuwe tijdskinderen, zij dalen namelijk neer op aarde met een heel andere blauwdruk”.

Bijna Dood Ervaring (BDE)

Een BDE ofwel een “bijna dood ervaring”, inmiddels is de term bij een groot publiek bekend maar toch is het voor mensen die het hebben meegemaakt soms nog heel lastig om hierover te praten om nog maar niet te spreken over het vinden van een gesprekspartner die je begrijpt.

De Nederlandse arts (Cardioloog) Pim van Lommel heeft hier zelf onderzoek naar gedaan en er ook een boek over geschreven en bevestigt de lastigheid.

Bij Medium White Light Nova kan je zonder schroom je verhaal vertellen en zij zal je begeleiden en zal het als geen ander kunnen begrijpen. Waarom? Zij heeft dit namelijk zelf ook meegemaakt.

Reeds op de prille leeftijd van 7 jaar ervoer zij een BDE en later in haar leven heeft zij nog eens 14 dagen tussen hemel aan aarde gezweefd, ze noemt dit zelf het zalige “niets en alles”.

Interessant detail is dat zij erachter is gekomen dat een BDE bepaalde delen in het brein juist kunnen activeren maar ook uitschakelen. In het algemeen is bekend dat mensen die een BDE hebben gehad vaak een heel ander persoon worden en vaak ook paranormale gaven krijgen.

Persoonlijke ontwikkeling

Of al haar persoonlijke ervaringen bijdragen aan haar eigen ontwikkeling durft Medium White Light Nova niet te zeggen, ze heeft altijd al paranormale gaven gehad.

Wel is het zo dat haar engelen en gidsen haar nu opdrachten en taken meegeven die ze als “sterrekind” opvolgt. Ze volgt de weg van haar zielenopdracht en kan jou ook helpen als je ook deze weg wil bewandelen.

Waarvoor kun je deze paragnoste bellen?

Deze paragnoste kun je bellen voor al bovenstaande, maar laat je niet afschrikken door alleen hele spirituele zaken. Ook hele aardse vragen over relatie, liefde of werk kan zij heel goed invoelen en helderheid over geven.

In feite kun je haar bellen voor al jouw persoonlijke vragen, zij is uniek nu voor LiveMedium bereikbaar. Op haar persoonlijke pagina kun je zien wanneer zij bereikbaar is en bovendien kun je daar nog meer over haar lezen.

Maar je kunt natuurlijk ook altijd even de spirituele hulplijn checken.

Wil je haar graag spreken maar kun je haar net steeds niet treffen? Geen nood, wij hebben namelijk sinds kort de zogenaamde afspraakplanner, daarmee kun je direct een afspraak prikken, handig toch!

Geen Gerelateerde artikelen:

2 reacties

 1. Mijn zoon is 32 en heeft twee maanden geleden een bijna dood ervaring ondervonden. Deze was zeer heftig! Op het moment is het heel moeilijk voor hem, daar men denkt dat het allemaal te onderdrukken is met zware medicijnen, graag zou ik met u een afspraak willen maken zodat hij zijn verhaal met iemand kan delen die hem begrijpt.

  • Hallo Joyce,

   het spijt me dat ik uw bericht niet eerder zag! Ik geloof wel dat ik uw zoon kan helpen… Bijna doodervaringen zijn erg intens en het dikwijls moeilijk te begrijpen en of aanvaarden dat er werkelijk een wereld na deze wereld IS! De periode na de bijna-doodervaring is een periode van heroriëntatie waarbij men bewust kiest of men wil blijven op aarde of toch nog over wil gaan. Het gebruik van zware medicijnen lijkt me totaal niet van functie, uw zoon is van de nieuwe-energie generatie een bewustwording had zowizo plaatsgevonden. Alle onderdrukkende zaken zijn uitstel ipv hulpverlenend.

   Ik ben van oorsprong klassiek homeopaat-bloesemspecialist er zijn altijd mogelijkheden die gezondheidsontlastend werken.

   U kan me steeds bereiken op mijn box voor een kort adviesgesprekje. Vriendelijke groeten, Iris.

Reageer hieronder