Medium & Kaartlegster Jacquelien Back!

Medium Jacquelien Medium & Kaartlegster Jacquelien Back!Wij hebben vandaag goed nieuws te brengen, want na een lange poos van afwezigheid zal medium en kaartlegster Jacquelien weer langzaam gaan opbouwen op de advieslijn van LiveMedium. Jacquelien had het voorheen altijd druk op de lijn met vooral veel vaste bellers.

Aan de verzoeken weten we dat een aantal trouwe bellers lang hebben moeten wachten, we hopen dat iedere beller Jacquelien weer snel weet te vinden. Voor diegene die haar niet kennen, Jacquelien is heel allround. Zij legt praktisch altijd de kaarten als je belt maar zij is ook paragnost en medium en dat betekent dat zij ook boodschappen los van de kaarten voor je kan doorkrijgen.

Vanaf haar geboorte is zij al paranormaal, heeft vele spirituele opleidingen gevolgd en is Reikimaster. Wil je nu meer over haar lezen, kijk dan eens op haar persoonlijke pagina.

Je treft haar voorlopig nog maar enkele avonden online maar dit zal gaande weg (zo is de verwachting) weer meer gaan worden, kijk daarvoor op haar agenda die je eveneens kunt vinden op haar persoonlijke pagina.

Mocht het nu niet lukken, er kunnen ook weer afspraken gemaakt worden mits niet te druk kunnen deze dus geprikt worden. kijk daarvoor op de afsprakenplanner.

* Voor deze week zal zij starten op dinsdag en donderdag van 19:00 – 24:00 uur *

Voor Jacqueline zal het natuurlijk ook even wennen zijn, geef haar een beetje tijd & ruimte om weer op gang te komen.

LiveMedium.nl

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder