LiveMedium

Geboorte Livemedium 199x300 LiveMediumWelkom bij Livemedium! Een poos geleden ontstond het idee om een sociaal platform te creëren waar mensen direct in contact zouden kunnen komen met professionals. 

Professionals die jou binnen enkele minuten live zouden kunnen helpen, coachen of adviseren. Nu kun je voor persoonlijke vragen op meer plaatsen terecht, alleen er is een verschil tussen advies en…inderdaad advies nietwaar?

Wij hebben met het opzetten van deze website vanaf het begin af gewerkt met ambitieuze doelen. Doelen die kwaliteit, transparantie, betrouwbaarheid, discretie enzovoorts verankeren en garanderen. We zullen niet alles voor je opsommen maar willen je toch een klein kijkje geven achter de schermen…

Kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg voor de bezoeker/beller, dat betekent dat alleen de beste consulenten worden toegelaten.

Privacy

Bij Livemedium staat integriteit/privacy hoog in het vaandel, alle processen/procedures dienen daarop te worden afgestemd.

Toegankelijkheid

Advies/hulp/coaching dient voor iedereen toegankelijk te zijn en waar het kan ook gratis.

Livemedium is geboren!

Dat zou een mooi idee zijn nietwaar?!  Het bleef niet bij een idee, in augustus 2011 werd LiveMedium geboren!

Het doel van deze website is om zoveel mogelijk hulp en informatie te kunnen aanbieden voor jouw persoonlijke vragen, of vragen omtrent spiritualiteit of persoonlijke groei.

Met regelmaat zullen wij nieuwe blogberichten plaatsen met adviezen, tips of nieuwtjes. Ook zullen wij nieuwe diensten gaan creëren en die gewoon gratis gaan weggeven, ja je hoort het goed gratis! Nog even geduld want we zijn er nog hard mee aan de slag, houd vooral onze website in de gaten.

Natuurlijk doen wij dit alles niet alleen, onze consulenten hebben allemaal een specifieke expertise op een bepaald gebied. De grootste groep bestaat uit mensen met een bepaalde spirituele gave, dit kunnen bijvoorbeeld helderzienden, paragnosten, of mediums zijn. Mensen die via hun 6de zintuig jou kunnen helpen met vragen waar je zelf het antwoord niet op weet.

De andere groep consulenten bestaat uit professionals die meer op het mentale vlak werken, dit kunnen bijvoorbeeld NLP-trainers, coaches, of psychologisch medewerkers zijn. Als je op “zoek een consulent” klikt kun je snel de verschillende kwaliteiten van alle consulenten zien.

Wil je iets kwijt of heb je een tip, laat dan vooral (hieronder) iets van je horen! Denk je zelf over goede kwaliteiten te beschikken als consulent, neem dan gerust contact op via “solliciteren”.

Veel plezier op deze website!

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder