Helderziende, Medium, Kaartlegster & Coach!

Consulenten 150x150 Helderziende, Medium, Kaartlegster & Coach!De één is er nog maar enkele dagen de andere net even wat langer maar veel maakt het niet. We hebben het hier over 4 nieuwe consulenten en wat voor 4!

Alle 4 – zoals altijd bij LiveMedium – zijn deze mensen gescreend op hun individuele kwaliteiten.

Tja, je moet inderdaad wel even wat doen om als consulent bij LiveMedium aan de slag te kunnen. Alleen mensen die positief uit een screening komen gaan bij ons door met maar één doel: jou zo goed mogelijk antwoord te geven op je vragen. Je hoeft dus niet zelf te onderzoeken of een consulent wel goed is, dit werk hebben wij al voor je gedaan. Daarmee garanderen we niet alleen kwaliteit maar besparen we ook jouw kosten. Hoe dan lees je hieronder.

Wil je direct over de nieuwe consulenten lezen? Scrol dan een beetje naar omlaag tot je de eerste consulent ziet…


Bespaar op je belkosten

Een goede consulent heeft de kwaliteit om direct naar de kern te gaan, dat gaat dus niet alleen sneller maar is ook veel waardevoller voor jou als beller. Bovendien hoef je zelf niet eerst 5 consulenten “te proberen” alvorens je een paragnost of helderziende spreekt die je goed vindt.

Dat is toch nog wat wij vaak horen vanuit de praktijk. Wij zeggen, dat is zonde van je geld, die tijd had je beter direct aan één goede en voor jou passende consulent kunnen besteden, hieronder vind je enkele tips.


Handige tips!

In de eerste plaats, onderzoek zelf eerst “online” en ga dan pas bellen, online onderzoeken is immers altijd gratis! Daarmee is het verstandig om alleen te bellen naar consulenten waarvan je weet dat ze ook echt getoetst zijn en toegegeven, dat is voor een willekeurige beller vaak al een lastige klus.

Allerlei keurmerken en symbolen duiken op. In veel gevallen zeggen zulke keurmerken niets en doet in sommige gevallen zelfs denken aan de reclame uit de jaren 80 met de bekende slogan: “Wij van wc eend adviseren wc-eend”, let hier dus op.

Kijk vooral naar de informatie die je leest op de website , lees de ervaringen en bekijk de kwaliteiten. Kijk ook niet enkel op de website zelf maar ook daarbuiten, is er een Facebookpagina een twitter en wat schrijven mensen daar?


Hoe zit dit dan bij LiveMedium?

Natuurlijk, wij hebben ook consulenten en hoewel wij voor onze kwaliteit staan zeggen wij niet dat iedere consulent voor jou geschikt is. Alleen al de persoonlijke voorkeur speelt een rol, iemand kan je persoonlijk meer aanspreken maar niet enkel dat.

Ook de aanpak en werkwijze is belangrijk en deze 2 aspecten kunnen wij niet vooraf voor jou bepalen. Echter, wij helpen je er wel mee! Iedere consulent heeft bij LiveMedium een uitgebreide persoonlijke pagina. Daarin kun je zelf goed inschatten of deze consulent jou aanspreekt en kun je bovendien lezen hoe iemand werkt en wat zijn of haar kwaliteiten zijn.

Soms krijgen wij ook weleens mails binnen van mensen die vragen welke consulent voor deze vraag geschikt is, deze ondersteuning doen wij altijd gratis. Mocht je nu op dit punt zijn aanbeland en denken, heeft LiveMedium ook een Facebookpagina?

Jazeker en indien jij nu fijne/goede ervaringen hebt met ons of onze website/opzet waardeert dan zou je juist de andere mensen die ons nog niet kennen kunnen helpen. Simpel door onze pagina te liken, vanzelfsprekend waarderen wij dat enorm!

 


Welke consulent past bij mij?

Wat zijn precies de kwaliteiten van een consulent en sluiten ze aan bij wat je zoekt? Dat is het antwoord wat je nodig hebt, we gaan er even vanuit dat je het station “kwaliteit” al gepasseerd bent. Ofwel je hebt met een consulent te maken die zijn vak verstaat.

De volgende stap is dan te kijken wat jij nodig hebt. Een Life Coach zal bijvoorbeeld eerder geneigd zijn om met jou samen naar oplossingen te kijken dan bijvoorbeeld een Kaartlegster, Helderziende of Medium, daar ligt de nadruk meer op inzicht.

In sommige gevallen kan het ook interessant zijn om dit eens te mixen, wissel een Kaartlegster of Helderziende bijvoorbeeld eens af met een Life Coach en beoordeel achteraf wat jou het meeste biedt. Een andere invalshoek kan soms zorgen voor een draai in de richting die je wenst of nodig hebt.


Helderziende, Medium, Kaartlegster & Coach

Zo was toch de kop van dit artikel? Helemaal waar, het gaat om onze 4 nieuwe gezichten. Echter bovenstaande heeft wel een link met onze 4 nieuwe consulenten.

Het is namelijk een een prettig gemêleerd gezelschap (verschillende kwaliteiten) en als je bovenstaande hebt gelezen dan kun je daar dus je voordeel mee doen! Hieronder lees je meer over de individuele kwaliteiten van onze nieuwe consulenten.

Wil je hen spreken dan nodigen we je uit om regelmatig te kijken op de spirituele hulplijn of maak direct een afspraak via onze afspraakplanner, daar kun je jouw consulent direct selecteren en je krijgt je nog diezelfde dag antwoord op je verzoek.

Helderziende Martina

Helderziende Martina 150x150 Helderziende, Medium, Kaartlegster & Coach!Martina is een Helderziend-voelend-wetend Medium. Ze kan jou antwoorden geven bij vragen over jezelf, partner, liefdeszaken, kinderen, vrienden, bekenden, collega’s en ook dieren.

Met haar goed ontwikkelde paranormale gaven kan ze kijken naar levenslessen, patronen, herhalende cyclussen en je daar mee verder helpen.

Martina kan als medium ook contact maken met overledenen, ze kan dieren waarnemen en er mee praten als ook de engelen uit de hemelse sferen zijn dicht bij haar. Martina geeft ook psychometrie avonden en werkt als magnetiseur, reeds op jonge leeftijd zag Martina blokkades bij mensen en heeft ze geleerd dit te verwoorden op een heel integere wijze.

Martina ziet en of voelt verleden, heden en toekomst voor je maar vindt het belangrijk om vanuit het NU te leven. Veel informatie heeft ze niet van je nodig, ze neemt scherp waar en kan het complexe samenspel dat een energetische impact heeft op het persoonlijk evenwicht goed onderscheiden.

Ze is een warme, betrokken vrouw die ook nog eens veel creativiteit in zich heeft, een aanrader om te bellen. Tip: lees ook de ervaringen van andere bellers op haar persoonlijke pagina eens.

Kaartlegster Yolanda

Kaartlegster Yolanda 150x150 Helderziende, Medium, Kaartlegster & Coach!Yolanda is een Heldervoelende Kaartlegster die met de OH kaarten werkt. OH kaarten zijn iets minder bekend dan de Tarot of Lenormandkaartjes. Dit maakt het bijzonder omdat maar heel weinig mensen dit doen en kunnen, hiervoor moet je zonder twijfel bij Yolanda zijn.

Het kan bijzonder interessant zijn omdat het juist vanwege de andere kaarten jou ook een andersoortig inzicht kan geven. Bovendien is Yolanda er zo bedreven in dat zij op al je vragen een duidelijk antwoord kan geven. Via specifieke kaartleggingen kan zij je inzicht en helderheid verschaffen over liefde, relaties, werk en financiën.

Yolanda is een enthousiaste jonge vrouw die met jou de diepte in wil duiken via haar OH kaarten en pendel. Tevens kan ze foto’s lezen en is ze Spiritueel Coach en Dierentolk. De foto’s kun je overigens toesturen via de afspraakplanner. Stuur dit dan een dag vooraf zodat Yolanda zeker de foto heeft ontvangen, dit bespaart jou namelijk belkosten. Je kunt foto’s van jezelf, een ander, een dier toesturen eventueel direct met je vraag erbij.

Yolanda voelt heel goed aan hoe situaties of omstandigheden in elkaar zitten, ze wil jou graag inzicht en advies geven. Via Spirituele coaching kan ze je helpen als je vastgelopen bent of uit evenwicht bent.

Zij heeft meerdere ontwikkelingscursussen gevolgd en ook de opleiding tot Dierentolk afgerond. Yolanda heeft zelf een zware burn-out gehad en is zich toen beter gaan realiseren hoe belangrijk het is om in je eigen kracht te gaan staan, ook hier kan ze jou dus als geen ander in begrijpen en je ook praktisch verder mee helpen.

Medium Joke Leehuis

Medium Joke Leehuis 150x150 Helderziende, Medium, Kaartlegster & Coach!

Joke Leehuis is  Helderwetend Medium, een absolute topper in haar vak. Deze warme integere en ook goed opgeleide consulent gaat rechtstreeks naar je kernproblematiek.

Joke voelt haarfijn waar het bij jou om draait of bij de persoon waar ze op mag invoelen waar je vragen over hebt.

Heb je vragen over liefde en relaties, dan kun je haar bellen, ze kan goed verwoorden waar het aan schort en ook nog een stukje in de toekomst voor je kijken.

Joke is onder andere opgeleid tot Regressie- en Psychotherapeute wat zeer zeker een versterking geeft aan haar Mediamieke Gaven. Ze raakt op een zachte manier onverwerkte stukjes aan in je energieveld die vaak tot herhalende patronen en verdriet in je leven leiden.

Ook heeft Joke een sterke connectie met kinderen en mede daardoor is ze geschikt om haar hier omtrent te consulteren. Haar liefde voor kinderen, vanuit haar warm hart ze te begeleiden, is overtreffend en doelgericht. Ze heeft vele jaren in de kinderopvang gewerkt en is een ervaren kindertherapeute.

Joke heeft een eigen praktijk en gedegen opleidingen gevolgd, haar eigen levenservaring met haar mediamieke kwaliteiten hebben haar gemaakt tot wie ze nu is. Ze kan je helpen om je eigen krachtcentrum te vinden waardoor je veel beter in je energie komt. De scope van haar kwaliteiten is bijzonder groot, lees ook haar persoonlijke pagina eens door!

Life Coach Nirmala

Life Coach Nirmala 150x150 Helderziende, Medium, Kaartlegster & Coach!Nirmala kan als Coach en Chakra therapeute je veel vertellen over de kwaliteit van jouw chakra’s, waar er blokkades zitten en hoe je daar verandering in kunt aanbrengen. Ze is sterk intuïtief en mensen adviseren doet ze met veel passie.

Nirmala kan je via oefeningen leren hoe je beter kunt ontspannen en in balans kunt komen en kunt blijven.

Als je even de weg kwijt bent kan Nirmala je coachen en je helpen om beter om te gaan met negatieve gedachten. Ze kan je leren om negatieve overtuigingen om te buigen naar positiviteit en je leren hoe je meer vanuit “je kern” (jezelf) kan leven.

Ook voor meer zelfvertrouwen of als je gewoon eens je verhaal vertellen is Nirmala de aangewezen persoon. Dit kan bijzonder waardevol zijn omdat een coach veel meer oplossingsgericht werkt en vaak ook een heel andere visie heeft.

Zit je met een verlies en kun je het niet of moeilijk verwerken? Ook dan kan zij daar jou een goede ondersteuning in geven.


Coach of Coaching algemeen (vervolg op Nirmala)

Nog nooit een coach gehad?
Als je nog nooit een coach hebt gebeld kan het even wennen zijn maar het is een absolute aanrader. Mits je het aandurft want niet iedereen durft dat…Een coach zal je namelijk krachtig ondersteunen om jouw doelen te halen, eigenlijk het liefste wat je wilt, toch?

Een beetje vergelijkbaar met de dokter of de trainer bij de sportschool: “niet altijd leuk maar je gaat er heen voor het eindresultaat” en je bent maar wat blij na afloop! Zo kan het bij een coach ook werken  als het je doelen betreft.

Als je al vele jaren met iets bezig bent en/of er steeds kaarten op laat leggen en het gaat maar niet zoals je wilt dan is het eigenlijk altijd verstandig om eens een andere weg te bewandelen. Focus je op je einddoel, een coach kan je daar als geen ander bij helpen, juist om eens van richting te veranderen als je bent vastgelopen.

Nirmala is naast een heel goed coach ook nog eens sterk intuïtief, een ideale combinatie voor een coach.Verandering begint met de eerste stap en een hele goede eerste stap is om een coach gewoon te gaan bellen en het niet uit te stellen…

Mocht je nu echt twijfelen of een coach in jouw situatie iets voor jou is, neem dan contact met ons op en wij adviseren je altijd gratis.

Zoek je juist zakelijke coaching voor grote groepen dan hebben wij goede ervaring met Door, houd wel rekening met zakelijke tarieven. Voor een gemiddelde coaching is een paar duizend euro per persoon vrij gangbaar in de markt).

Helderziende consult algemeen

Nog nooit een helderziende, medium of kaartlegster ervaren?
Tja, ook omgekeerd kan het natuurlijk voorkomen dat je totaal geen ervaring hebt in een reading of consult bij een helderziende, medium of kaartlegster maar wel bij een coach. Voor de mensen die onze spirituele website bezoeken is dit de minderheid.

Voor mensen die echter niet open staan voor het paranormale of pas op latere leeftijd zijn gaan inzien dat er meer tussen hemel en aarde is kunnen een helderziende op hun beurt ook wel wat spannend vinden.

De tip hier is, geef bij de helderziende, medium of kaartlegger aan wat je vraag is en zeg bijvoorbeeld ook wat je niet wilt horen of weten als je die wens hebt. Mensen die het spannend vinden de eerste keer met een helderziende te bellen zijn dat met name voor het onverwachtse.

Wat ziet een helderziende? Wat zegt een helderziende? Wat voor persoon is een helderziende? Als we het over een helderziende hebben bedoelen we voor het gemak ook alle andere vormen zoals mediums, kaartleggers, paragnosten enzovoort.

Een helderziende krijgt simpelweg informatie (in geval van een helderziende dus een beeld) dat hij/zij kan vanzelf binnen krijgt. Een helderziende zal je echter geen informatie geven indien je vooraf aan hebt gegeven iets niet te willen weten. Bijvoorbeeld omdat je je niet wil laten beïnvloeden door het antwoord of omdat je het simpelweg niet wilt weten. Bovendien, een helderziende is gewoon mens, niet een verheven persoon.

Een helderziende kun je hier meer zien als doorgeefluik. Als je juist alleen coaching gewend bent kan dit enorm goed aanvullend werken. Mits, je natuurlijk wel bij een goed medium of helderziende zit.

Als je een helderziende zoekt met een praktijk pas dan op dat de bedragen niet te hoog zijn, bovendien dien je zelf te onderzoeken of deze helderziende voldoende kwaliteiten heeft. Het voordeel van LiveMedium is dat je vanuit je luie stoel direct contact kunt maken met een helderziende.

Bovendien, het allerbelangrijkste is dat je weet dat je met een vakkundige consulent te maken, al onze medewerkers worden immers getoetst op individuele kwaliteiten om jou het allerbeste te kunnen geven!

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder