Gratis Cadeau gaat stoppen…

Gratis Cadeau 150x150 Gratis Cadeau gaat stoppen...Na heel veel mensen blij gemaakt te hebben met onze gratis cadeaus – en zelfs de periode nog wat te hebben verlengd – gaan we dan nu toch echt binnenkort stoppen, tja eens komt er een einde aan deze actie.

Wil je er nog gebruik van maken, wees er dan echt heel snel bij want we gaan hem binnenkort van de website halen. Voor iedereen die zich nu nog net weet aan te melden heeft dus geluk…

Vanzelfsprekend ontvangt iedereen die dit al eerder heeft gedaan ook nog zijn of haar cadeau. Tijdens de actie ontvingen wij veel leuke mails en ook weleens van mensen die verbaasd waren dat we dit zomaar weggeven. Er moet toch iets achter zitten?

De grap was nu, er zat dus helemaal niets achter. Wij vinden het leuk iets weg te geven zonder daar iets voor terug te verwachten of zonder dat jij er ook maar iets voor hoeft te doen.

Dat is precies wat wij hebben gedaan en als wij weer eens wat leuks bedenken wat we gratis kunnen weggeven dan doen we dat weer. Maar als je toch iets voor ons zou willen doen kun je ons wel blij maken met iets kleins…Like ons pagina, dat waarderen we zeer!

Voor de lezers die nu denken, kan het nog? Nou als je rechtsboven op de pagina nog een cadeau ziet staan zonder melding dat de actie voorbij is kan zich nog registreren. Is het weg, dan is de actie helaas voorbij.

Team LiveMedium

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder