Een kijkje achter de schermen…

Paragnoste Eli 150x150 Een kijkje achter de schermen...Soms kom je iemand tegen die een screening met vlag en wimpel doorstaat, jawel Eli of liever gezegd Paragnoste Eli deed dat. Paragnoste Eli is onze nieuwe consulent en nog niet eens gestart willen we je nu alvast een tipje van de sluier oplichten.

Bij LiveMedium screenen we altijd iedere consulent, dat is ook de reden dat niet iedereen bij ons “zomaar” kan werken. Vooraf doen we een voorscreening en daarna dient een consulent een “proeve van bekwaamheid” af te leggen in de praktijk. Daarbij komt het er op neer dan een paragnost, medium of helderziende vragen krijgt die hij/zij niet vooraf kan weten. Op basis daarvan beoordelen wij de kwaliteit en gaan wij al dan niet samen aan de slag.

Dat dit gebeurt is belangrijk maar onze ervaring is dat dit zeker niet altijd goed wordt uitgevoerd of zelfs geheel ontbreekt.

Bij LiveMedium kun je er altijd van op aan dat wij iedere consulent grondig screenen, op die manier hoef jij t niet meer te testen.

Mocht je nu zelf zoiets hebben, ik ben zelf kaartlegester, medium of paragnost en dit spreekt mij aan.

Twijfel niet want wij zoeken nog mensen, stuur dan je sollicitatie in of vraag naar de mogelijkheden voor jou (iedereen is anders) en wij nemen contact met je op. Onze filosofie is, als je ons meerwaarde biedt gaan we jou blij maken.

Terug naar Paragnost Eli, zij heeft ruim 15 jaar ervaring en verder kunnen we kort zijn, zij is goed. Wil je het liever zelf oordelen? Je kunt haar hier vinden.

Geen Gerelateerde artikelen:

1 Reactie

  1. esmee zegt:

    ik heb dringend hulp nodig met veder kijken naar hoe mn leven eruit ziet en mijn relatie er word op mn zenuwen gewerkt door iets wat ik niet zie
    kunt u alstublieft contact met mij opnemen.

    mvg
    esmee

Reageer hieronder