Een gelukkig 2013!

20132 150x150 Een gelukkig 2013!Namens alle medewerkers van Livemedium wensen we jou een heel mooi 2013 toe! En, mocht 2012 niet helemaal hebben gebracht wat je had gehoopt, weet dat 2013 nu helemaal fris bij jou op de stoep staat.

Pak de kansen die je tegen gaat komen en laat de zaken los waar je geen invloed op hebt. Voor alles dat overblijft, zijn wij er ook in 2013 voor jou.

Vaak is het veel beter om niet te blijven piekeren over zaken die spelen, piekeren leidt zelden tot een echte oplossing omdat je in kringentjes blijft denken. Onze consulenten kunnen je helpen met een inzicht dat je net nodig had, een andere visie of een inzicht dat je zelf nooit had kunnen verkrijgen. Je voelt je weer een stuk beter en je kunt zelf weer verder.

Wij adviseren ook bij beslissingen. In veel gevallen werkt het beter om je oor juist eens te luister te leggen bij een onafhankelijk persoon, bovendien kunnen onze consulenten invoelen en daardoor veel dieper kijken.

Vrienden/vriendinnen kunnen er zijn om je te steunen en een advies kan zeker waardevol zijn, echter vaak is “de bril” wat teveel gekleurd en dan kan vaak onbewust de weg naar een echte oplossing weleens worden belemmerd.

Vrienden/vriendinnen hebben de beste bedoelingen maar kunnen vaak onbewust de andere partij in kwestie al “degraderen”, jij bent immers de vriend/vriendin. Onafhankelijk advies van mensen die bovendien ook nog dieper kunnen kijken en invoelen kunnen een ware eye opener zijn en echt helpen in een oplossing.

Als we terugkijken naar 2012 dan zijn we heel blij dat we zoveel mensen hebben kunnen helpen. Ook zijn we heel dankbaar voor alle positieve reacties die wij hebben gekregen naar ons maar ook naar onze consulenten.

We hebben ook veel positieve reacties gekregen over dat wij vaak gratis dingen weggeven. Tja….daar kunnen we vrij kort over zijn, wij geven nu eenmaal graag iets weg en daar gaan we ook in 2013 gewoon mee door!

Maak er een mooi jaar van!

Team LiveMedium

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder