5 nieuwe paragnosten online op LiveMedium

Paragnosten Online 5 nieuwe paragnosten online op LiveMediumLiveMedium heeft er 5 nieuwe paragnosten online bij! Het zijn: Saphira, Marjan, Anne, Nieke en Helma.

Deze grondig gescreende paragnosten willen we graag aan je voorstellen en van ieder van hen de kwaliteiten toelichten.

Al deze paragnosten zijn buitengewoon professioneel met hun vak bezig, hebben meerdere gaven/kwaliteiten waarvan de meeste ook nog een jarenlange ervaring in het vak. Dit kan jou direct helpen als je met een vraag of probleem zit waar je wel wat ondersteuning bij kan gebruiken.

We nodigen je dan ook van harte uit om deze paragnosten te bellen of – dat is nieuw!direct een afspraak in te plannen.

Mocht de paragnost niet aanwezig zijn dan proberen wij om toch nog diezelfde dag een afspraak voor je te maken. Om je een handje te helpen stellen wij de paragnosten alvast hieronder individueel aan je voor:

 

Heldervoelend kaartlegster Saphira

paragnost 150x150 5 nieuwe paragnosten online op LiveMediumSaphira is heldervoelend kaartlegster en heeft zich gespecialiseerd in de Grote Legging met de Lenormandkaartjes. Ze kan jou hiermee inzicht en duidelijkheid brengen op het liefdesvlak en in relaties.

Zit je met vragen omtrent je financiële situatie? Dan biedt ze jou middels haar ervaring hier helderheid in. Indien je te maken hebt in je omgeving of persoonlijke levenssfeer met (vermoedens) ADHD, autisme spectrumstoornissen dan kan Saphira middels haar heldervoelendheid en unieke kaartcombinaties hier herkenning en informatie over geven.

Saphira is tevens energetisch therapeute en opgeleid in Reiki, IET, EFT en Regressietherapie. Haar honger naar kennis is groot en zo gaat ze weldra starten met een opleiding NLP. In haar consulten is ze rustig, eerlijk, duidelijk en invoelend, ook kan ze indien nodig goed luisteren en  werkt ze vanuit haar hart met veel begrip voor de mens.

Maak direct een consultafspraak met Saphira

 

Paragnoste/Medium Marjan

Medium 150x150 5 nieuwe paragnosten online op LiveMediumMarjan is een ervaren medium en spirituele coach, ze heeft vele opleidingen genoten waaronder de mediumopleiding, trance healing, magnified healing, Reiki, aromatherapie en andere opleidingen.

Marjan kun je bellen als je met vragen zit over jezelf en de diepte in wilt gaan. Als jij oude patronen wil loslaten en doorbreken dan is ze  voor jou de geschikte persoon. Marjan is recht door zee en geeft op een heldere concrete manier aanwijzingen hoe je stap voor stap dichter bij je eigen zielenkern kunt komen.

Marjan komt uit het bedrijfsleven en wijdt zich sinds een jaar aan haar passie, mensen helpen tot hogere inzichten te komen, tevens is zij door de Stichting Enigma herkend als healing medium.

Direct direct een consultafspraak met Marjan

 

Paragnoste/Medium Anne

Paragnost 150x150 5 nieuwe paragnosten online op LiveMediumOnze jongste consulente is een levenslustige jonge vrouw. Anne is een helderhorend en heldervoelend medium die voor jou kaarten kan leggen en via numerologie meer inzicht kan geven in liefde en relatie.

Ook op het vlak van werk en persoonlijke ontwikkeling kan ze u bij staan en helderheid verschaffen. Anne laat zich in consulten leiden door de boodschappen van haar gidsen die haar grondig en liefdevol begeleiden om jou die inzichten te verschaffen waar je naar op zoek bent.

Anne heeft verschillende  opleidingen genoten onder andere energetisch therapeut, life coach, NLP coach, hypno&regressietherapeut, Bach bloesemtherapeut, aura&chakra healer en voedingsdeskundige. Anne ziet het leven als een liefdevolle, leerzame reis en daar kan ze je warm en enthousiast in begeleiden.

Maak direct een consulafspraak met  Anne

 

Helderziende Paragnoste Nieke

Helderziende Paragnoste Nieke 150x150 5 nieuwe paragnosten online op LiveMediumNiekeis een helderziende paragnoste en zoals ze dat in de volksmond noemen ‘ een oude rot in het vak’. Geen vraag is haar vreemd en als je Nieke ziet dan zie je ook haar pendel. Wat jouw vragen ook zijn haar pendel geeft snel en concrete antwoorden, op liefde of relatie, werk of financiën, zaken of bedrijf. Ze heeft ook veel zakelijke klanten, ondernemers of managers die twijfelen over een beslissing geeft Nieke snel en glashelder antwoord.

Ook kan ze voor jou Lenormandkaartjes leggen en indien haar gidsen het toelaten krijgt ze middels helderziende beelden bijkomende nuttige informatie voor je. Nieke is recht toe recht aan, altijd eerlijk en oprecht in haar antwoorden, heb je behoefte aan een aards nuchter gesprek dan kan ze voor jou door haar levenservaring een goed luisterend oor zijn. Nieke haar doel is om je weer positief door het leven te laten gaan.

Maak direct een consulafspraak met Nieke

 

Paragnoste/Medium Helma

helderziende 5 nieuwe paragnosten online op LiveMediumHelma is een medium, is helderziend en helderwetend. Ze is cocounseltrainer geweest en heeft een opleiding mediumschap gevolgd. Helma werkt vanuit en met de ziel, als je haar belt vraagt ze aan jou om te beschrijven hoe je eruitziet, of ze vraagt om de persoon te beschrijven waarover je vragen hebt.

Op deze manier krijgt ze de helderziende beelden op haar netvlies staan en kan ze jou vanuit helderweten antwoord geven. Helma loopt graag met jou een stukje op je innerlijk pad, de weg naar binnen, op een zachte en heldere wijze raakt ze je in je zielekern.

Ze kan je leren om weer in herkenning en erkenning te komen met je eigen zielekern. Helma kan je veel vertellen inzake zielen en zielenrelaties, ze weet als geen ander hoe pijnlijk en tegelijk mooi een zielerelatie kan zijn.

Hier kan ze je middels haar fijngevoeligheid veel inzicht in verschaffen. Heb je behoefte om je hart uit te storten, zit je in een rouwproces dan is Helma de aangewezen persoon om te luisteren naar jou.

Maak direct een consulafspraak met Helma

 

Meer over de paragnosten weten?

Wil je meer van deze online paragnosten weten? Ga dan naar de spirituele hulplijn en klik op het visitekaartje van de consulent. Je komt dan uit op de persoonlijke pagina van de paragnost waar je een nog uitgebreidere profielomschrijving kunt lezen. Natuurlijk kun je ook nog onze andere paragnosten bekijken

Sommige paragnosten kunnen ook foto’s lezen en ook dat kun je op de profielpagina van alle paragnosten terugvinden. De foto’s kun je ook insturen via de afspraakplanner, kijk wel eerst even op de persoonlijke pagina of jouw paragnost ook aan foto lezen doet.

Sommige paragnosten werken met foto’s andere paragnosten weer niet.In het geval de paragnost wel aan een fotoreading doet dan raden we je aan om de foto’s ruim vooraf al naar de paragnost te sturen. Op die manier wordt namelijk de tijdsduur van het consult korter en bovendien kan de paragnost zich dan ook beter voorbereiden.

 

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder