Probleemkinderen of speciale kinderen

Probleemkinderen 150x150 Probleemkinderen of speciale kinderenZe zijn specialer, moeilijker en niet zoals andere kinderen. Ze zijn erg gevoelig en weten het vaak beter dan hun ouders. Ik heb het hier over “probleemkinderen” maar zelf gebruik ik liever de term “speciale kinderen.

Als ouders kunnen we de schrik van ons leven krijgen als we horen dat ons kind de diagnose autisme, ADHD of iets anders krijgt opgeplakt. Echter als je het vanuit een hoger perspectief bekijkt dan lijken het de boodschappers van het Licht, gekomen om ons te stimuleren om zelf meer te groeien!

Zelf ben ik moeder van vier kinderen waarvan er drie met een bijzondere taak kwamen in mijn leven. Zij leerden mij wat afstemmen was, goed te observeren en rekening te houden met hun behoeften. Ik leerde geduld te hebben en iedere dag opnieuw te beginnen met een schone lei. Ze leerden mij dat ik zelf moest veranderen wilde ik hen verder kunnen helpen. Zij hebben mij zoveel geleerd en ik ben dankbaar met dit gezin!

Natuurlijk heb ik ook mijn frustraties en verdriet gekend en moest ik een lange zoektocht aangaan om de kinderen te kunnen ondersteunen. Zij bloeien stuk voor stuk op eigen wijze en zetten nog steeds velen in beweging van binnen.

Misschien herkent u dit en zoekt u wellicht op dit moment welke kant u op dient te gaan. Ik kan u ondersteunen als u een kind heeft met een psychiatrische aandoening en uw vragen daaromtrent. Er is zeker hoop dat er betere tijden komen als ook uzelf een hoger inzicht gaat krijgen. Met zo’n inzicht kan ik u helpen, zodat u zult merken dat alles weer gaan stromen en er een betere balans gaat ontstaan.

Daarnaast ben ik er voor uw opvoedvragen maar ook de frustraties en soms het verdriet dat daarmee gepaard kan gaan. Ik hoor ook graag wat u mooi vindt aan u kind en/of waar u trots op bent in hetgeen u of uw kind heeft bereikt.

Niets is zomaar in t leven, ik help u graag met zoeken deze antwoorden in praktische maar ook in de spirituele zin. Voor mij kwamen de antwoorden door de Bron van Liefde en Licht aan te spreken. Deze Bron vulde mij met wijsheden en inzichten die ik niet van mijzelf had en ik kreeg de kracht het vol te houden.

Met deze ervaring help ik nu andere mensen. Hebt u ook behoefte aan een gesprek? Bel mij gerust, kijk daarvoor op de advieslijn of maak een afspraak via mijn persoonlijke pagina.

Warme groet, Annemieke.

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder