Dit ziet Andre Kuipers (Video!)

Sprituele plek 150x150 Dit ziet Andre Kuipers (Video!)LiveMedium vindt het niet alleen belangrijk om paranormale zaken toegankelijk en begrijpelijk te maken. Wij speuren ook naar het spirituele zodanig dat iedereen het kan begrijpen of nog beter zelf kan zien! Het begrip “aards” krijgt hier toch wel enigszins een dubbele betekenis want de beelden die je zo gaat zien zijn feitelijk 100% aards maar kijk zelf eens hoe spiritueel “aards” kan zijn.

De beelden lijken haast onwerkelijk, alleen het is de werkelijkheid…Bekijk het snel zelf:  Bekijk de video » (Klik: op “vind ik leuk” hieronder!)

Wat je ziet zijn echte beelden van onze planeet mede mogelijk gemaakt door onze enige Nederlandse astronaut André kuipers. De video bestaat in werkelijkheid uit foto’s (zo’n 250.000!) die geautomatiseerd door een camera-apparaat zijn gemaakt. Vervolgens zijn al deze beelden achter elkaar gezet en wat je krijgt zijn deze prachtige beelden. Soms lijkt het alsof het niet echt is, je ziet zoveel fantastische kleuren maar niets is minder waar. Wat je ziet ziet zijn de poollichten die vanuit de ruimte een rood en groene gloed geven. Ook zie je storm en bliksem boven het continent Afrika als kleine vonkjes. Een prachtige film, je zou er wel willen wonen….

Bron: Andre Kuipers

Geen Gerelateerde artikelen:

Reageer hieronder