2012, het jaar van verandering

Jaar 2012 150x150 2012, het jaar van veranderingIs 2012 het jaar van grote veranderingen?
Er vinden de laatste jaren zoveel gebeurtenissen plaats rondom ons wat betreft klimaatsveranderingen, relaties die stuk lopen, psychische en lichamelijke veranderingen, landen die in een financiële crisis terecht komen, grote politieke leiders die vallen. Dit alles heeft volgens mij te maken met het jaar 2012 dat we tegemoet gaan.

Lichamelijke en psychische veranderingen
Een aantal maanden geleden veranderde mijn levenswijze en tot op heden ervaar ik nog steeds lichamelijke onevenwichtigheden, waaronder vermoeidheid , spier-en gewrichtsklachten, slapeloze nachten, gebrek aan eetlust en andere toch wel lastige symptomen om mee om te gaan.

Mijn dokter wist er ook niet echt raad mee omdat hij er geen verklaring voor had, er was lichamelijk niets aan de hand met me. Wat speurwerk bracht me toch bij de veronderstelling dat ik te maken had met transformatie processen. De spirituele meester Drunvalo Melchizedek schrijft over deze processen die volgens hem tot diep in het DNA van de mens werkzaam zijn.

Ook psychisch zijn er veranderingen aan het plaats vinden rondom de mensen. Tegen het jaar 2012 zullen we van de 3D dimensie overschakelen naar de 5D dimensie, astrologisch gezien gaan we van het vissentijdperk naar het watermantijdperk.

De 3D dimensie waar we nu in vasthangen staat vooral in het teken van materialisme en ego, maar ook voor de grote kloof tussen het mannelijke en het vrouwelijke individu, tussen arm en rijk, haat en angst overheerst bij de mens die zich vaak laat leiden door de uiterlijke omstandigheden.

Het is volgens mij de bedoeling dat we met het oog naar 2012 gaan overschakelen naar de 5D dimensie, hier zal ons hart en de liefde centraal komen te staan, waar we dan ook gaan leren luisteren naar wat ons hart ons ingeeft , en zo kunnen we het ego achter ons laten.
We gaan de waarden leren kennen van liefde en vrede vanuit ons hart en gevoel. Het materialistische zal minder en minder belangrijker worden en we zullen ook meer en meer op ons eigen natuurlijk ritme gaan leven en niet meer zoals het ons in het verleden is aangeleerd.

Aarde en mens zal zich zuiveren
De mens zelf zal zichzelf gaan uitzuiveren, de factor tijd zal veranderen en sneller gaan en ook het DNA zal veranderen van de mens.
De aarde zal zich ook zuiveren en daar hebben we de afgelopen jaren al gevolgen van kunnen zien, gaande van overstromingen, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen ed.

Zelf ben ik er van overtuigd dat we naar een beter tijdperk gaan waar we elkaar meer zullen respecteren en waarderen vanuit ons hart.

Anaïs.

 

Geen Gerelateerde artikelen:

2 reacties

 1. zena zegt:

  Lieve anais, Ik wil even een reaktie plaatsen allereerst ivm je tekst die ik mooi geschreven vind en jou daar een compliment voor wilt geven, maar ook om jou heel veel succes te wensen op deze lijn en dat je maar veel klantjes mag helpen met jouw super gave. Idd ben ik er ook van overtuigd dat we allemaal naar een betere tijdperk gaan. Sommige lessen kunnen pijnlijker zijn dan andere, afhankelijk van je wil om ze onder ogen te zien. Wij kennen beide de klappen van de zweep. Jouw kracht en je innerlijke wil en ontwikkeling zou niet mogelijk zijn geweest zonder deze ervaringen. Nu kan jij de mensen helpen om ze inzichten te geven op hun levenspad en ik weet als geen ander hoe goed jij bent in je mooie gave en kaartleggingen want al veel dingen die je mij hebt voorspeld zijn uitgekomen. Liefie ik wens je alle succes op de lijn. liefs zena

  • Anais zegt:

   hoi lieve zena,

   dankjewel voor de mooie woorden en complimenten.
   Ik ben er idd rots van overtuigd dat we idd naar een betere tijdperk gaan in ieder geval eentje waar we meer met ons hart gaan denken ipv met ons verstand :-) .
   Ik wens jou ook van harte al de mooie dingen toe die je hartje mag bekoren meissie want je hebt het ook de laatste tijd hard te verduren gekregen , maar ook aan deze tijd komt een einde en komt er voor jou ook rozegeur en maneschijn met heel veel zonneschijnen.

   liefs
   anais

Reageer hieronder