Consulent: Peter

Peter is: Helderziende, Paragnost, Medium, Contact met Overledene

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: Maandag t/m Vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Peter
Persoonlijke omschrijving:
Ik ben Peter Arentz, een Helderziende, Paragnost en Medium. Ik kan en mag u helpen met vragen over het verleden - heden en de toekomst op relatievlak, liefde, werk en gezondheid.

Ook kan ik contact maken met overledenen.

Ik voel de energie aan van uzelf of de persoon waar u vragen over heeft, aan de hand van beelden, emoties, gevoelens, aurakleuren kan ik u meer vertellen over wie u bent, waar u staat in uw leven en wat uw mogelijkheden zijn.

Bij vragen over anderen kan ik u vertellen hoe de persoonlijkheid van deze persoon is en hoe iemand in het leven staat. Daarin verwoord ik me duidelijk, kort en krachtig, de keuzes die u maakt behoren tot uw eigen verantwoordelijkheid, ik kan u wel een leidraad geven.

Inzake gezondheid kan ik aan de hand van uw aura voelen waar bijvoorbeeld uw kwetsbare plekken zijn, ik stel echter geen diagnoses.

Ik ben van geboorte af helderziend, ben me daar pas later bewuster van geworden en verder in gaan ontwikkelen. Tijdens een spirituele avond die ik bezocht kwam ik iemand tegen die me aansprak over mijn kwaliteiten.

Dat maakte iets los in me en ik had het gevoel dat deze persoon op het juiste moment in mijn leven was gekomen. Zodoende ben ik in de leer gegaan bij hem om me op spiritueel vlak verder te gaan ontwikkelen.

Deze opleiding heeft 4 jaar in beslag genomen en het was best pittig. Mijn leven is niet over rozen gegaan eerder over de doornen, daar heb ik van geleerd. Vooraleer je neutraal naar een ander kunt gaan kijken is het belangrijk dat je eerst naar jezelf gaat kijken, zelfreflectie en jezelf leren afsluiten.

Zo heb ik mijn persoonlijke gids leren kennen, die altijd bij me is. Ik heb mezelf verder ontwikkeld om in de aura van de ander te kijken en de energie daarin vast te houden.

Ik heb geleerd in te voelen en wat de betekenis daarvan is, contact met overledenen te leren maken en ermee te praten.

Nu werk ik voor mezelf om andere mensen te helpen en een beetje te laten zien dat er meer is in dan deze wereld, waardoor men ook naar de positieve kant van het leven kan kijken.

Ik help mensen graag een stukje op de goede weg te komen. Zuiverheid en eerlijkheid staan bij mij bovenaan.

Ik heb een praktijk aan huis, sta voor zalen waar ik spontane waarnemingen doe en ook voorwerpen lees. U vind me op beurzen en ik geef sessies bij mensen thuis met een of meerdere mensen.

In huizen kan ik voelen waar er energie zit en of er wateraders aanwezig zijn. Ieder krijgt tijdens een huissessie een persoonlijke edelsteen mee met een boodschap die ik mag doorgeven.

Zien, kijken, begrip tonen en liefde geven, duidelijk overkomen dat ben ik ‘gewoon Peter’.


 
Peter heeft nog geen blogs geschreven

1 Reactie

  1. Ahmed zegt:

    Ik heb vragen over mijn leven

Reageer hieronder