Consulent: Paragnoste Nieke

Paragnoste Nieke is: Paragnoste, Helderziende, Medium, Pendelen (Specialiteit), Kaartlegster, Raadgeefster, Relatiedeskundige

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: alle dagen van 12:00 - 23:00 uur via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Paragnoste Nieke
Persoonlijke omschrijving:
Hallo ik ben Nieke, met mijn pendel en de Lenormandkaarten kan ik al uw vragen omtrent liefde, relaties, werk, zaken en financiën beantwoorden. Geen vraag is mij vreemd, ik ben recht door zee en geef u snel en duidelijk antwoord.

Als mijn gidsen het toelaten krijg ik helderziende beelden door waar ik u eveneens verder inzicht mee kan verschaffen. Ik heb jarenlange ervaring waarmee ik u weer op weg kan helpen.

Hebt u behoefte aan een goed gesprek dan ben ik een luisterend oor en kan u, indien u dat wenst, op een heldere en aardse wijze spiegelen.

Mijn doelstelling is u vanuit positiviteit te woord te staan zodat u na afloop van het gesprek weer verder kunt.

Mijn gesprekken kenmerken zich door kortheid en een duidelijk antwoord op uw vragen, soms al binnen enkele minuten. Ik kan ook een stel vragen voor u uitpendelen, ik pendel met een 95% slagingskans.

Tot gauw met vriendelijke groet, Nieke.
Paragnoste Nieke heeft nog geen blogs geschreven

3 reacties

 1. LiveMedium zegt:

  * Update 17-01-14 * Na een periode van afwezigheid zal Nieke weer dagelijks aanwezig zijn. Nieke is kort en krachtig en kan ook een reeks van vragen in een groot tempo met een ja/nee voor u beantwoorden.

 2. jaak zegt:

  heb een vraag voor u ik wil stoppen met roken maar zonder hulp gaat het niet weet gij een raad voor mij groetjes jaak

  • Paragnoste Nieke zegt:

   Beste Jaak ik ben zelf ook een roker en weet uit ervaring dat je , je geest moet komanderen dat je geen sigaret nodig hebt, als ik op vakantie bij mijn zuster ben in de states dan heb ik geen behoefte aan een sigaret , het is pas als ik terug kom dat ik terug begin .De oorzaak is dat ik me hier eigenlijk verveel dus het alternatief Jaak is dat je iets zoekt dat je kan afleiden zodat je niet aan een sigaret denkt en dan natuurlijk doorbijten , het vraagt ook natuurlijk wilskracht en je moet er klaar voor zijn .Groetjes nieke en veel succes gewenst

Reageer hieronder