Consulent: Paragnoste Joyce

Paragnoste Joyce is: Helderziend, Helderwetend, Relatie Coach, Fotoreader, Transformatiecoach. Raadgever. Healer. Droomuitleg, HSP coach ( hooggevoeligheid), Tweelingzielen, contact met overledenen

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: Maandag 19.00- 23.00 Dinsdag 20.00- 23.00 Zaterdag 14.00- 18.00 via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Paragnoste Joyce
Persoonlijke omschrijving:
Ik ben Joyce, sinds een aantal jaar bezig met het spirituele. Eerst was het nog een verwerkingsproces, wat zich later vervormde tot mijn spirituele reis. Sinds vorig jaar houd ik mij echt actief bezig met readingen/consulten geven op afstand. Wat vooral nog ging via Social media.

Wat ik vooral doe is mensen even openbreken op hun blokkades om dit vervolgens weer te helen in de sessie of reading. Hiermee pak ik mee wat er speelt op het moment, kijken we een stukje terug maar nemen ook wat toekomst mee. In wat er in een korte tijd kan gebeuren maar ook voor later. Daarbij kan ik ook healingen op afstand geven. Hierbij kijk ik ook naar de blokkades, maar vindt het dan wel fijn om dit via een foto te doen met de persoon. Ook al kan dit ook gewoon via de telefoon. U kunt vragen stellen over uw relatie met uw zelf. De persoonlijke ontwikkeling, maar ook over uw relatie als daar wrijving in voorkomt of andere zaken. Ook behandel ik tweelingzielen want deze zijn tot nu toe onder de bellers die al gebeld hebben het naar voren gekomen en mensen voelen erkenning.

Ook help ik mensen op weg die even vastzitten in hun weg naar eigen ik. Help ze ook op spiritueel gebied als ze vastzitten en graag willen doorgroeien. Ook gehoord dat ik vanuit mijn enthousiasme al mensen kan coachen. Door de vele mensen die al heb mogen helpen, is eruit menigeen gekomen dat het zuiver en vanuit het hart komt waardoor het fijn is om met mij een gesprek aan te gaan. Ook voor problemen in of tijdens de opvoeding kunt u bij mij terecht. Werk ook een aantal jaar als een ervaren Nanny van 3 tot 4 kinderen, en lees de kinderen ook. En voor vragen over Hooggevoeligheid kunt u bij mij terecht.

Waar u bijvoorbeeld tegenaan loopt en teveel emoties doorkomen van anderen, of hoe in uw kracht kan komen te staan. Genoeg om voor te bellen. De kwaliteiten zijn losgekomen door mij gewoon bezig te houden met mijn ontwikkeling ook in het spirituele, waardoor er in de hele groei periode steeds meer kwaliteiten naar voren zijn komen. Zo zijn er mensen die mij nog steeds volgen tot nu om te bellen. Graag hoor ik jullie. Mocht jullie een consult gehad hebben, dan zie ik graag de reacties in het gastenboek. Tevens schrijf ik ook voor de website en zijn de artikelen onder andere te lezen op de homepage van LiveMedium.

Mijn doel blijft toch ook om mensen die hun vragen gesteld hebben dat ze met blij gevoel verder kunnen op hun weg. En heb eind vorig jaar nog de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd wat alles versterkt heeft en ook daar zijn positieve reacties opgekomen vanuit mijn omgeving.
En al een tijdje heb ik contact met dierbare overledenen, deze voel ik aan door de warmte op mijn rug als ze het eens zijn met mijn keuze. Maar kan ook als u in gesprek met mij bent en u verteld over een dierbare overledene dan kan ik eventueel iets doorkrijgen om door te geven. Ben zelf erg kostbaar op deze gave.
Paragnoste Joyce heeft nog geen blogs geschreven

4 reacties

 1. Paragnoste Joyce zegt:

  Tijdens een wandeling vond ik een klein mooi roze steentje, mijn oog viel er op….meegenomen naar huis….blijkt het rozenkwarts te zijn.
  En dank je wel voor het fijne gesprek gisteren…voelde warm, goed en vertrouwd…. Joyce De Jong

  29 Juli 2015

 2. Connie zegt:

  Hallo joyce.
  Vondt gister fijn om met jou,een gesprek aan te gaan,over mijn jeugdvriend die ik 2maanden geleden weer gezien heb.Alles wat je voorheen zei,kwam uit.
  Ook met zijn dierbare zus,die zo graag ziet,dat hij&ik bijelkaar komen.ik ga ervoor,wij hebben leuke uitje gehadt was gewoon geweldig.
  Je bent gewoon super.
  Ik bel jou gauw op.
  Groetjes Connie.

 3. Karen zegt:

  Hallo Joyce ik ben momenteel opgenomen op de paaz Wanneer ben je op de lijn? Groetjes Karen

 4. Paragnoste Joyce zegt:

  Ik ben er vanavond weer tussen 19.00 en 23.00u

Reageer hieronder