Consulent: Paragnoste Fae

Paragnoste Fae is: paragnoste

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: Helaas kan ik niet aanwezig zijn om persoonlijke redenen. via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Paragnoste Fae
Persoonlijke omschrijving:
Inzicht nodig? Het maakt niet uit wat voor probleem je hebt; met onder andere de I Ching, Tarot, Gidsen en mijn levenservaring sta ik graag voor je klaar. Ik geef je inzicht in je probleem en de mogelijkheden voor de oplossing ervan. Maar ook als je een luisterend oor nodig hebt, je eenzaam voelt of wanhopig. Warmte, begrip en tolerantie zijn mijn steekwoorden.

Hierboven staat al een en ander over mij. Mijn functie is Reiki master en paragnoste. Verder ben ik moeder en oma in het dagelijks leven en hou me voornamelijk bezig met 'er te zijn', voor wie een beroep op mij doet. Ik houd me ook bezig met schilderen, zingen, schrijven en orakels zoals I-Ching, Tarot en andere. Mijn filosofie is: als je iets nodig hebt, ga er dan achteraan, ga het halen. Het is er ook voor jou! Ik verdiep me sinds jaar en dag in metafysica en op dit moment in Een Cursus in Wonderen. Ik ben geen lid van een religieuze organisatie. Ik vind dat iedereen de vrijheid moet hebben, zijn eigen keuzes te maken, op welk gebied dan ook.

Het is mogelijk, dat er tijdens ons gesprek een stilte valt. Soms moet ik even stil zijn, om een antwoord volledig door te laten komen. In tegenstelling tot veel mensen, kan ik hierin geen twee dingen tegelijk! Soms moet ik je vragen om terug te bellen op een ander tijdstip, omdat ik meer tijd nodig heb.

Toekomst voorspellen, daar doe ik niet aan. Er zijn mogelijkheden en kansen, die kunnen we wel bespreken. Ik ben geen waarzegger.

Wandel je op het spirituele pad en heb je daar vragen over? Die kun je mij stellen. Als je blokkades hebt, kunnen we die opsporen en transformeren.

Ik doe ook foto readings. Dit kan een overledene betreffen, maar ook kinderen of huisdieren. Tevens kan ik uw huis, kantoor e.d. zuiveren of u helpen met het loslaten/losmaken van entiteiten. Hiervoor kunt u het beste een afspraak maken via de afspraakplanner.

Healing op afstand is ook mogelijk. De pagina is te klein om alles over reiki en de helende werking ervan te vertellen, maar ik verzeker je, dat het een geweldige methode is om je te ondersteunen op je (soms misschien barre) tocht.

Bij geloofsconflicten wil ik ook graag steunpunt zijn. En als het onderwerp van uw vraag hier niet genoemd staat, nodig ik u toch uit, hem aan mij te stellen. Tenslotte ben ik een soort 'doorgeefluik', die niets liever doet dan boodschappen doorgeven, die ik van de Gidsen krijg.

Ook als je in de psychiatrie zit ben je welkom. Door ervaring weet ik, dat je heel diep kunt zitten.

Graag tot horens


Blogposts door Paragnoste Fae:

Reageer hieronder