Consulent: Medium joyce Madarie

Medium joyce Madarie is: Trance Medium, Helderziende met visioenen, Fotoreader, Pendelaar, Handschriftanalist, Healer en Magnetiseur. Ben verder Heldervoelend, Helderhorend, Helderuikend en Helderproevend.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: dinsdag , woensdag , donderdag van 18:30-19:30 en van 21:00-23:00 uur via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Medium joyce Madarie
Persoonlijke omschrijving:
Hallo, ik ben Medium Madarie en leuk dat je mijn profiel bekijkt, hieronder kun je meer lezen over wat ik voor jou kan doen. Ik ben bijna iedere dag aanwezig dus mocht je een vraag hebben, je mag me altijd bellen.


Paranormaal Trance Medium, wat is dat?
Ik ben Paranormaal Trance Medium, dat houdt onder andere in dat ik verschillende ontwikkelde gaven heb die verder gaan dan bijvoorbeeld enkel helderziendheid. Ik kan daarbij zowel mens en dier aanvoelen en kan ook lichamen scannen. Ik kan bijvoorbeeld pijn voelen of dingen die met het lichaam te maken hebben. Let wel, ik ben geen arts dus daarvoor verwijs ik je altijd door naar je eigen huisarts of specialist en geef ook geen medisch advies. Voor de dingen die je wilt weten maakt het voor mij niet uit of dat bij een levend persoon/dier is of bij persoon/dier dat overleden is, je kunt alles vragen. Ook maakt het niet uit of ik moet invoelen in het hier en nu of iets wat bijvoorbeeld in het verleden is gebeurd.


Fotoreading en handschriftanalyse
Mocht je je foto willen laten screenen (mag hoeft niet), dat kan dat evenals handschriftanalyse. Indien je dat graag wilt, stuur dan even een foto/document in en stuur die via de afsprakenknop bovenaan deze pagina even naar me door. Doe dit dan minimaal 2 dagen vooraf zodat ik het handschrift of foto al voor je heb kunnen bekijken voordat je mij belt. Je kunt er eventueel ook alvast je vragen bij vermelden. Ik doe dan alvast wat voorwerk (gratis) en als je belt kan ik je direct al veel vertellen.


Hoe werk ik?
Ik neem de tijd om zorgvuldig te werk te gaan, ofwel geen haast werk, je krijgt wel waar voor je geld. Voorspellingen daar heb ik minder mee, ik kan je wel doorgeven wat mijn spirits mij ingeven maar dat hangt van persoon tot persoon af. Tijdens een consult krijg ik soms ook visioenen door, ook dit komt dan spontaan en dus niet op afroep. Ik kan ook gedaantes waarnemen of energieën, mocht je daar vragen over hebben dan help ik je graag.


Ook voor vermissingszaken
Ik werk ook weleens mee aan vermissingszaken. Indien je daar hulp bij nodig hebt dan dien ik me wel iets meer voor te bereiden. In dat geval dient u via de afsprakenplanner (bovenaan op deze pagina) een foto, geboortedatum en de volledige naam van de persoon waarover het gaat op te sturen.

Tot slot, je kunt me verder natuurlijk ook bellen voor hele aardse zaken waar je mee zit, ik help je graag.

Hartelijke groet,
Medium Madarie
Medium joyce Madarie heeft nog geen blogs geschreven

2 reacties

  1. Medium joyce Madarie zegt:

    ben regelmatig online in de avond

  2. Medium joyce Madarie zegt:

    voor een leuke ervaring vanuit een consult .
    het mooie is , het kan van alle kanten komen .
    geen verleden , geen heden en geen toekomst , maar wat de spirits mij doorgeven.

Reageer hieronder