Consulent: Medium Kim

Medium Kim is: Gespecialiseerd in tweelingzielen,Medium,spirituele coach,dierentolk, begeleiding hoogsensitieven,paragnost, contact met overleden dierbaren.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: Ik probeer zo vaak mogelijk aanwezig te zijn. via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Medium Kim
Persoonlijke omschrijving:
Ik ben Kim, een Helderziend Medium. U kunt me bellen voor allerhande vragen, over uzelf, relatie en liefde.Voor veel mensen is hun pad niet altijd even duidelijk.Ik kan u daarin overzicht geven en u weer terug in balans brengen.

Ik kan voor u contact maken met een dierbare overledene, ik communiceer met overleden mensen. Het kan zijn dat je na het overlijden van een dierbare met veel vragen en verdriet achterblijft,daardoor wordt het moeilijker om het verlies en verdriet te verwerken.

Ik wil je graag helpen met de vragen die je hebt, ik fungeer dan als het ware als tolk. Ik ben middels mijn mediamieke gaven in staat om deze te beschrijven voor u, dan weet u zeker dat uw eventuele vraag bij de juiste terechtkomt.

Ook communiceer ik met dieren...Zit u met vragen over een huisdier dan kan ik u voor u contact maken met het dier en boodschappen vertalen waardoor u meer te weten komt over uw huisdier.

Het communiceren met dieren geeft je een unieke manier om meer te weten te komen over de gevoelens en beleveniswereld van je dier, dat zal een verdieping van jullie band en relatie geven.

 

Wie is Medium Kim?

Vanaf dat ik klein was wist ik al dat ik anders was, maar wist niet waarom.
In de loop van de jaren is dat steeds duidelijker geworden, en ben ik bepaalde gaven gaan ontwikkelen.

Ik wil niets liever dan door gebruik te maken van mijn gave, mensen een manier te geven om dingen te weten te komen die op een andere manier niet duidelijk kunnen worden.

Ik wil heel graag mens en dier helpen en ik weet dat dit een hele zuivere manier is. Hopelijk mag ik binnenkort ook iets voor jou betekenen.....

Veel liefs , Kim

 
Medium Kim heeft nog geen blogs geschreven

1 Reactie

  1. LiveMedium zegt:

    Kim werkt voorlopig enkel op afspraak, zij kan o.a. met dieren communiceren.

Reageer hieronder