Consulent: Medium Henriette

Medium Henriette is: Helderwetend Medium, Toekomstziener, Kaartleggen, Karma Astroloog, Numeroloog, Levensloopcoach, Fotoanalyse.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 14.00 uur (op de dinsdagen variabel aanwezig), dinsdag en donderdag van 19.30-23.00 uur. Met regelmaat op de zondagavond van 19.30-23.00 uur via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Medium Henriette
Persoonlijke omschrijving:
Mijn naam is Henriette van Hamersveld, heb je vragen over: Relatie(s), Kinderen en/of Opvoeding, Beroep en Schoolkeuze, Carrière mogelijkheden, Verlies van Baan- Werk -Financiën, Eigen onderneming, Onroerend Goed,

Lichamelijke en/of Psychische Blokkade, Hooggevoeligheid, Nieuwe Tijds Kinderen of wilt u uw Levensdoel op aarde helder krijgen?

Zowel privé als zakelijk mag ik u ondersteunen bij levensvragen die u bezighouden.


Mijn intentie
Is je lichamelijk, geestelijk en spiritueel weer volledig in balans te brengen.

Omdat ik uw levensweg op aarde mag zien met een stuk karma uit het verleden kan ik snel en verantwoord inspelen op uw vraag zodat mijn adviezen een rijke ondersteuning voor u zijn. De ondersteuning die ik bied, is helder en duidelijk.

Het leven is een leerschool met veel mogelijkheden wanneer je de struikelblokken, valkuilen en crisismomenten begrijpt. Alles dient een doel.

Een uitgebreide studie van de Vedische-Medische-Spirituele en Karmische Astrologie maken voor mij het beeld compleet om jouw unieke levensweg op aarde te mogen zien.

Ik wil je van harte stimuleren en motiveren in je ongekende mogelijkheden wanneer je afgestemd bent op de trillingsfrequentie van je ziel (levensdoel op aarde) want hierin zit de kracht en de vreugde om het leven te leven.

Door je verleden (ook je vorige levens) in beeld te krijgen, kun jij je levensweg hier op aarde beter begrijpen. Acceptatie is aanvaarden zonder weerstand tegen datgene wat je overkomt of wat op dit moment je pad kruist.


Er zijn van die ogenblikken in het leven, waarin geen andere keuze mogelijk is dan alle controle te laten varen. ( citaat Paulo Coelho)


Ieder mens heeft een persoonlijk levensverhaal en een persoonlijke levensopdracht. Ik ben dankbaar en gezegend dat ik als doorgeefluik en ziener van het leven jou mag ondersteunen bij je levensopdracht.

 
Studie en opleidingen:
- 5-jarige psychologische beroepsopleiding Astrologie in Haarlem en Amsterdam. (erkend ASAS)

- 2-jarige opleiding Medische Astrologie in Amsterdam met psychosomatiek en ondersteunende natuurgeneeskunde.

- Spirituele Astrologie in Utrecht en Amsterdam.

- Karmische en Vedische Astrologie.

- Bachremedie therapeut Natuurgeneeskundig centrum H’waard.

- Opleiding NEI (neuro-emotionele-integratie) Natuurgeneeskundig centrum H’waard.

- Coaching-Counselor CIVAS Haarlem.

- Helderwaarnemen-intuïtieve ontwikkeling en paranormale diagnostiek.

 

Wie ben ik?
Ik ben Henriette van Hamersveld en werk sinds 1998 als erkend praktiserend Astrologe in mijn praktijk en ik heb door de rijke ervaring veel mensen mogen ondersteunen en adviseren bij brandende levensvragen. Daarnaast werk ik met veel passie op de telefonische hulplijn(en).

Naast de gevolgde (erkende) beroepsopleidingen, trainingen, cursussen en bijscholingsdagen, heeft het LEVEN en de rijke ervaring in mijn praktijk mij geholpen om mij zonder vóór oordeel in te leven in mijn medemens.

Dit alles met kosmische ondersteuning en energie.
Regelmatig verzorg ik cursussen “Astrologie” en ben ik een enthousiaste spreker tijdens lezingen.

 
Mijn grote inspirator:
Deepak Chopra is mijn grote inspirator. (Ayurvedisch arts)

Ik heb meerdere malen het voorrecht gehad om naar zijn lezingen te gaan.

Ik bewonder zijn manier van aanwezig zijn in het hier en nu en vanuit zijn ziel en Goddelijke inspiratie de mensen kunnen raken, alsof je aangeraakt wordt door de liefde en de wijsheid. Ik bewonder zijn rustige en vriendelijke uitstraling en zijn grote kennis over de Ayurvedische geneeskunde en de kwantumfysica.

Hij heeft mij laten zien dat de Goddelijke energie in alles terug te vinden is, mits je bewust kijkt naar het leven. Hij heeft mij veel geleerd over “synchroniteit” ( de wortel van het toeval) en over onze cellenstructuur die wordt beïnvloed door ons denken. Hij is voor mij de drijfveer geweest om mijn medemens deelgenoot te maken van die wijsheid, kennis en Goddelijke inspiratie.

In de vele noodzakelijke emotionele processen van mijn persoonlijke leven, heb ik die kennis en inspiratie mogen voelen en ervaren.Medium Henriette heeft nog geen blogs geschreven

Reageer hieronder