Consulent: Medium Anserina

Medium Anserina is: Medium, Kaartlegster, Helderziende, Reikimaster en Fotoreader. Kan contact maken met overledenen en kan pijnen aanvoelen (geef geen medisch advies).

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: maandag t/m zondag (woensdagen vrij) van 10:00-23:00 uur waarbij pauzes tussen 12:00-14:00 en 18:00-20:00 via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Medium Anserina
Persoonlijke omschrijving:
Hallo

Ik ben Anserina. Medium Helderziend, Kaartlegster Reikimaster Fotoreader Hoogsensitief begaafd

Als u mij belt sta ik u graag bij een antwoord te geven op al vragen, over relatie gezondheid , verleden, heden en toekomst e.a toelichtingen

Met behulp van mijn persoonlijke begeleiders, engelen gidsen die mij jaren lang hebben bij gestaan heb ik er het het volste vertrouwen in, daar kan u op rekenen.

Met extra hulp van kaartlegging ( Tarot Lenormand Zigieuner) en engelenmagie komt er duidelijkheid in uw situatie om zelf keuze's te maken. Ik reik ze voor u aan.
Ik leg contact met zielen die zijn overgegaan en ontvang boodschappen .
Fotoanalyse, healing op afstand is ook mogelijk .

Vragen over gezondheid ? ik voel pijnen aan dan weet ik waar het probleem zit. Ik geef raad aan u de keuze wat je ermee doet.

Als lichtwerkster (Lichtbody) sluit ik graag af met een positieve noot om dit gesprek met u gunstig zijn werk te laten doen.

Er is ook een mogelijkheid, een foto door te mailen, of een afspraak te maken.

Ik luister en hoor

Bel gerust!

Vriendelijke groeten

Anserina


Medium Anserina heeft nog geen blogs geschreven

2 reacties

  1. Ingeborg zegt:

    Heel goed!! Zeker aan te raden.

Reageer hieronder