Consulent: Karin

Karin is: Medium Engelse Stijl, Heldervoelend-Wetend, Contact met Overledenen, Relatie- Mentalcoach, Engelenkaartlegster, Trance-healer, HNLP Coach, Systemisch werker, Stervensbegeleiding en Foto's en naam lezen. Ik werk internationaal, o.a. Engeland, Duitsland en Scandinavie, Nieuw Zeeland, USA

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: Maandag tot en met Vrijdag van 09.00 - 16.00 uur Zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur, Zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Karin
Persoonlijke omschrijving:
Hallo, ik ben Karin ik ben gecertificeerd levenscoach en begeleid mensen met hun problematiek ik ben een heldervoelend en helderwetend Medium, en erkend medium engelse stijl volgens de normen van de Spiriualist National Union, Arthur Findlay College Stansted UK.

Ik noem het vaak mogelijkheden die in het verschiet liggen op het korte termijn. Door mijn helderweten en heldervoelen, kan ik situatie doorzien en professioneel advies geven. Ik kan een onafhankelijke ondersteuner zijn .

Ik maak ook gebruik van mijn mediumschap Engelse stijl,(getrained in Engeland) dit is anders dan wat andere mediums in Nederland doen die niet volgens de Engelse methode werken, ik ben gespecialiseerd en gecertificeerd in het coachen en trainen van mensen.Met Tarot gebruik ik mijn Arthurian tarotkaarten, dit tarotdeck is geïnspireerd vanuit de legende van Koning Arthur, de cyclus van het land en de jaargetijden. Ook kan ik voor u engelentherapie-kaarten leggen van Doreen Virtue.Ik kan boodschappen doorkrijgen van dierbare overledenen, deze overledenen roep ik niet op, zij komen of zij komen niet. Ik geef eerst bewijzen aan u, zodat u weet wie er voor u is gekomen. En wij kunnen hen niet op roepen. Maar zij weten wel wanneer zij verwacht worden. Een contact met de geestenwereld is geen telefoonlijn waar zij communiceren zoals u en ik.


Vaak geven zij aan de hand van symbolen of plaatjes die zij mij laten zien aan wat zij willen zeggen en ook hoe zij zijn overleden. Hun karakter en specifieke zaken die alleen u weet. Een contact met een dierbare overledene kan heel mooi en ontroerend zijn.Als trance healer kan ik u ook een healing geven op afstand. Mijn helpers uit de geestenwereld willen hun vak graag voortzetten het zijn vaak artsen of hadden een ander medisch beroep zij werken met mij samen.Bij mij kunt terecht over levensvragen, beslissingen nemen en ik geef u raad hoe met de dingen om te gaan.


Als u een moeilijke tijd doormaakt en met terminale zorg bezig bent. Kan ik u ook op dit vlak advies geven


De afgelopen 30 jaar heb ik mij professioneel bezig gehouden met het begeleiden van mensen in diverse situaties, zowel in Nederland als andere landen over de hele wereld.
Mensen ondersteunen is altijd voor mij belangrijk geweest en loopt als een rode draad door mijn leven.Mijn jeugdjaren


Ik ben opgegroeid in een strenge christelijke gemeenschap, ik woonde zelf op het terrein van de kerk. Mijn vader werkte voor de kerk. Ik respecteer iedereen van welk geloof of geen geloof of uit welke cultuur je ook komt en het heeft mij ook gevormd in wie ik ben.

Als klein kind speelde ik met overleden kinderen die zich op de geruimde begraafplaats achter ons huis nog zich lieten zien. In die tijd, begreep men nog niet dat het kon, en helemaal niet dat het bestond. Dat er contact mogelijk is met overledenen. Ik werd gezien als ene kind met veel fantasie.

In mijn jeugd voelde ik ook van alles, ziektes, informatie over mensen die bij mijn ouders kwamen. Ik ging naar de dokter maar die kon niets vinden. Het hele proces van waar ik nu ben was als het ware een hele reis, met mooie en minder mooie ervaringen.

Op mijn 6e jaar kreeg ik de ziekte van Pfeiffer en ben lang ziek geweest. Op mijn 19e kreeg ik een kind. Ik weet wat het is om jong moeder te zijn en kan daar in ook een luisterend oor of ondersteuner in zijn.
Keerpunt in mijn leven


Op mijn 37e heb ik een bijna doodervaring gehad, waarover ik meer zal schrijven in mijn blog. Echter deze bijna doodervaring van 16 jaar geleden, heeft er aan bijgedragen, dat ik meer wilde weten over het contact hebben met overledenen en spiritualiteit.

Ik ben naar Engeland gegaan naar het beroemde Arthur Findlay College te Stansted, in Engeland is het mediumschap een erkend beroep is. Ik kom er al meer dan 10 jaar een medium is namelijk nooit uitgeleerd.

Er zijn drie hoofdtypen van het mediumschap, mentale, fysieke en genezing. De reden voor zo vele vormen van mediumschap is, omdat onze vrienden in de geestelijke wereld gebruik zullen maken van middelen om ze door te kunnen geven en om ons de waarheid van het eeuwige leven te leren begrijpen.

Mentaal Mediumschap
Mentale mediumschap is veruit de meest voorkomende en valt uiteen in twee categorieën, perceptie en controle, de geest (communicator) uit de geestenwereld, werkt door het hoofd van het medium, het medium ziet, hoort voelt, beelden, geluiden of gevoelens. Het medium zal deze indrukken hetzij subjectief of objectief waarnemen. In de gecontroleerde staat is het medium in trance, de trance zal het mogelijk maken om de (communicator) de Geest door de controle te laten spreken door middel van het medium.

Fysiek mediumschap
Fysiek mediumschap is nu vrij zeldzaam, misschien omdat het vele jaren duurt dit te ontwikkelen. Dit is een meer directe vorm van mediumschap voor iedereen die aanwezig is zal getuige zijn van de deze verschijnselen. Geesten kunnen rechtstreeks praten met hun eigen stem of zelfs gerealiseerd voor iedereen te zien, kunnen objecten laten zweven en ook worden verplaatst van de kamer met geen zichtbare middelen van bestaan.

Healing Mediumschap
Onder de grote krachten van het spiritisme is de genezing van de zieken, hetzij door persoonlijk contact, "het opleggen van handen", of door afwezigheid van het medium, waarbij patiënten vaak behandelt worden op grote afstand. De helpers in de geestenwereld van het medium zorgen voor deze genezing. Meestal zijn het artsen of anderen die zich bezig hielden op het medische vlak, zij willen graag hun werk voortzetten.

Veel mensen zijn succesvol behandeld. Hoewel er geen genezer deze resultaten kan garanderen, zal het meestal het lijden verlichten, en er is eventueel kans op genezing. Spiritistische genezing is niet gebedsgenezing. Als je erover nadenkt, baby's of onze huisdieren kunnen nog niet geloven, maar ze kunnen wel allemaal profiteren van deze Spiritualistische genezing.

Naast Psychologie welke ik een aantal jaren heb gestudeerd, ben ik mij gaan specialiseren in coaching en maak gebruik van het systemische werk o.a. familieopstellingen en ben gecertificeerd HNLP coach en werk met time based techniques.


Dit in combinatie met mijn mediumschap, mijn heldervoelendheid en helderwetendheid maakt mijn werk completer.
Werkervaring


Mijn werkervaring ligt op het vlak van trajectbegeleiding, naar bijvoorbeeld: scholing, werk, sociale activiteiten, coaching, begeleiding na ziekte en burn out, het geven van trainingen en intuïtieve (spirituele) ontwikkeling en NLP. Projectleider bij diverse Gemeentes en instellingen o.a. Jongeren, vluchtelingen en daklozen.Door mijn diversiteit aan ervaringen, is geen enkele vraag voor mij te gek. Respect voor wie de ander is staat bij mij hoog in mijn vaandel.

Als u na het lezen van mijn profielpagina denkt dat ik voor uw vragen de aangewezen persoon ben, aarzel dan niet en bel me.
Ook kan ik fotos voor u lezen, stuur uw foto(s) naar info@livemedium.nl met vermelding van mijn boxnummer 15, uw voornaam en uw vraag. Daarna kan ik met u een telefonische afspraak maken via de advieslijn.

Blogposts door Karin:

5 reacties

 1. Karin zegt:

  A.s. zondag 20-11 ben ik helaas niet aanwezig. Graag tot een andere keer. warme groet Karin

 2. Karin zegt:

  Ik wens iedereen ook alle collega’s van livemedium een hele mooie kerst toe en voor het nieuwe jaar veel inspiratie in het bijzondere jaar 2012.
  Wees wie je bent,
  want wie je bent is pure schoonheid,
  en die schoonheid mag uitgestraald worden.
  laat je licht schijnen,
  en de Wereld is van jou.
  Karin

  Warme groet Karin

 3. Sylvia zegt:

  Hi Karin,

  I have had the pleasure in talking to you a couple of times now and I have been enriched with insight about certain characteristics concerning myself. It is such a beautiful thing when you know the reasons why/where/how you love, desire and cherish certain things in life. Indeed patience is a virtue and good things come to those who wait. Hopefully 2012 will bring all Gods glorious blessings and the sun will shine as bright as ever. Thank you oh so much.

  Sylvia

 4. Karin zegt:

  Thank you Sylvia ,It has been a pleasure to speak with you . I would like to wish you a wonderful 2012 with many blessings

 5. Karin zegt:

  U kunt ook een afspraak met mij maken als u een foto wilt laten lezen. Of alleen een naam van een persoon. De foto kunt u sturen naar livemedium.
  Wij maken dan een bel-afspraak op een tijd die het u uitkomt.

Reageer hieronder