Consulent: Joke Leehuis

Joke Leehuis is: Medium, Helderwetend, Heldervoelend, Psycho-Energetisch therapeut, Regressie therapeut, Kindertherapeut, Healer met Sjamanistische technieken

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: weekdagen van 10.00-16.30 en van 18.00-22.30. Tijdens het weekend regelmatig aanwezig via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Joke Leehuis
Persoonlijke omschrijving:
Mijn naam is Joke Leehuis, ik ben medium, sterk helder wetend en voelend. Voor relatieproblemen en op liefdesgebied of heeft u problemen met uw kinderen?

Misschien voelen uw kinderen zich niet gehoord of begrepen ook daarin kan ik jullie inzicht geven en verder helpen. U kunt bij mij terecht met al uw vragen en problemen.

 
Mijn werkwijze
Ik krijg vanuit het universum dingen door waar ik u mee verder kan helpen in het dagelijks leven. Soms wil onverwerkt verdriet verwerkt worden en zit je daarom niet lekker in je vel en lopen dingen niet zo zoals je graag zou willen.

Dan kan ik u helpen om in contact te komen met uw eigen herstellend vermogen en onbewuste oorzaken naar boven te halen zodat de situatie en de problemen waar u mee te maken heeft voor u verwerkt en geheeld kunnen worden.

Ik geef u inzicht in de problemen van dit moment. Zelf ben ik hoog sensitief en heb een heel sterk gevoel kinderen van deze tijd te moeten bijstaan en te helpen omdat ze vaak ook hoog gevoelig zijn en niet goed begeleid en begrepen worden.


Wie ben ik?
Ik voelde mij als kind al anders en had een heel andere belevingswereld als andere kinderen. Ik voelde veel energieën van mensen en kon toen al invoelen hoe ze zich voelden.

Ik had ook altijd al iets met kinderen en heb twaalf jaar in de kinderopvang gewerkt, dit werk heb ik met heel veel liefde gedaan. Ik voelde ook de kinderen heel goed aan en probeerde ze ook als zodanig te begeleiden en te helen.

Op enig moment werd ik mij meer en meer bewust van mijn gaven en begon ik mensen te helpen met het bewust maken van hun onderbewuste. Hiervoor had ik toen nog geen opleiding of cursus gedaan, dit ging vanzelf.

 
Mijn opleidingen
Mediumschap
Opleiding energetisch therapeut
Regressie therapie
Psycho- en kindertherapeut
Healers opleiding (Sjamanisme)


Mijn praktijk
Ik ben vanaf 2002 werkzaam in mijn eigen praktijk als energetisch-, psycho- en kindertherapeut en healer.

Door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en veel levenservaring en door zelf veel te hebben meegemaakt ben ik nu een gelukkig mens en kan nu andere mensen goed helpen.

Ik help mensen vooral om in contact met hun kracht te komen waardoor mensen lekkerder in hun vel komen te zitten.

Schroom niet en bel gerust, ik heb al veel mensen verder kunnen helpen die dankbaar zijn met mij in contact te zijn gekomen
Joke Leehuis heeft nog geen blogs geschreven

2 reacties

 1. Joke Leehuis zegt:

  Lieve mensen,

  15 en 16 februari ben ik afwezig.
  Vanaf 17 februari zal ik weer beschikbaar zijn.

  Hartegroet Joke

 2. Asi zegt:

  heel goed gevoel . top

Reageer hieronder