Consulent: Ibnida

Ibnida is: Medium, Helderziend, Helderwetend, Heldervoelend en Raadgeefster

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: Maandag van 09.00 tot 12.30 uur, Woensdag van 09.00 tot 16.00 uur en Vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Ibnida
Persoonlijke omschrijving:
Welkom op mijn persoonlijke pagina, ik ben Ibnida.
Ervaringen uit mijn jeugd hebben mij leren ontdekken dat er meer is tussen hemel en aarde. Als kind al zag ik dingen die andere mensen niet zagen en leek het of ik een speciale aantrekkingskracht had op dieren. Vogels kwamen op mijn schouders zitten, elk dier werd rustig in mijn gezelschap.

Ik maak gebruik van de Engelenkaarten, de pendel en de hulp van mijn oergids.

Ben heldervoelend: Ik kan emoties en pijn voelen, healing op afstand zowel emotioneel als lichamelijk en een zuivering van het negatieve rondom je. U zal het merken dat ik u energie geef tijdens ons gesprek.

Daarnaast ben ik ook helderwetend dit komt door mijn sterke band met mijn oergids en engelen die mij informatie aanreiken. Hierdoor kan op problemen een spiritueel advies gegeven worden. In het woord spiritualiteit zit "spirit" wat geest betekent. Mensen die zich bewust zijn dat alles middels energie met elkaar verbonden is en dat er een zogenaamde geest door stroomt die niet zichbaar is maar wel voelbaar, noemen we spiritueel.

U kan bij mij met al uw vragen en problemen terecht. Ik kan u ontlasten met de vragen die u heeft en tevens uw blokkades wegnemen. Vaak geeft het benoemen van een probleem je al inzicht en de moed om verder te gaan. Blijf in je hart voelen wat het met je doet en of het zuiver genoeg is voor jou.

Bij een afspraak zal je snel ontdekken dat je weer voelt hoe bij je kern te komen en dat jouw spirit door jou heen stroomt. Een kenmerk is: lekker ontspannen, minder gedachten, verbinding in het nu zijn en nog veel meer.

Ervaar het zelf als je me belt ....
Ibnida heeft nog geen blogs geschreven

Reageer hieronder