Consulent: Anne

Anne is: Heldervoelend Kaartlegster, Helderhorend Medium, Numeroloog, Energetisch Therapeut, Life Coach, NLP Coach, Hypno&Regressietherapeut, Bach Bloesemtherapeut, Aura&Chakra Healer, Voedingsdeskundige, Magnetiseur en Psychometrie.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: maandag van 10.00 - 14.00 uur, dinsdag en woensdag van 09.00 - 11.00 uur en van 20.00 - 23.00 uur, donderdag van 10.00 - 14.00 uur. De weekends aanwezig het eerste weekend van de maand van 10.00 - 18.00 uur en het derde weekend van de maand van 16.00- 24.00 uur via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Anne
Persoonlijke omschrijving:
Hallo lieve mensen, Ik ben Anne, een heldervoelend en helderhorend medium. Bij mij kunt u terecht voor uw vragen over relatie, liefde, persoonlijke ontwikkeling en werk. Ik kan voor u via een kaartlegging of een numerologische berekening u meer inzicht geven in uw relatie of liefdesleven. Met de liefde van mijn gidsen en mijzelf zal ik de inzichten geven waarnaar u op zoek bent.Vakkennis en Specialisaties.
Mijn specialisatie ligt in persoonlijke ontwikkeling. Samen met mijn gidsen ga ik in gesprekken met u op zoek naar de punten in het leven waar u op vastloopt. Herkent u dit ook? Dat er telkens weer terugkerende thema's zijn in uw leven? Dit kan zich uiten in uw werk of uw liefdesleven, maar ook in o.a. Fysieke klachten en/of piekeren/stress.

Naast het advies om bij fysieke klachten ook een arts te raadplegen, zullen we in coachingsgesprekken proberen terug te gaan naar de kern van uw klachten. Daar waar nodig zal er een healing en/of een hypno -of regressietherapie plaats kunnen vinden om zo dieper op de kern van uw klacht in te gaan.

Met de coachingsgesprekken wil ik bereiken dat u zich goed voelt, dat u weer even op 'het juiste spoor' gezet wordt en zo het steuntje in de rug krijgt wat u nodig heeft.Thuispraktijk
In mijn thuispraktijk geef ik ook behandelingen in het magnetiseren en energetische behandelingen zoals de aura&chakra healingen.

Ook geef ik workshops en begeleid verschillende cursussen die allen te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling. Deze cursussen en workshops varieren van een online begeleiding tot een weekend intensief persoonlijk contact, veelal in kleine groepen.Wie ben ik?
Ik ben een jonge dertiger en moeder van een gevoelige dochter. In mijn leven heb ik al veel mee mogen maken om hiervan te leren en sterker te worden. Ik kan bij veel van uw vragen mij ook erg goed inleven. Helaas of gelukkig mag ik maar al te vaak zeggen “Been there, done that”. Zonder deze ervaringen had ik niet de prachtige reis in mijn spirituele ontwikkeling kunnen maken.

Vanaf mijn twintiger jaren ben ik met de ontwikkeling begonnen en nog steeds gaat deze door. Deze werd door een scheiding in gang gezet en bij iedere 'tegenslag' werd de ontwikkeling verder doorgezet of dieper ingezet. Ook op werkgebied heb ik mogen ervaren hoe het is om vanuit een leidinggevende functie terug te vallen naar 'niets', enkel door de stress die dit met zich mee bracht.

Ik mag blijven leren van de beste medium om de benodigde praktijk ervaringen op te blijven doen. Maar ik mag vooral mensen helpen met mijn healende stem en liefdevolle energie.Omdat ik ook over een prachtig gezin beschik kan het een enkele keer voorkomen dat ik wegens omstandigheden niet bereikbaar ben; ik zal dit zo goed als mogelijk altijd aangeven.


Met alle liefde wens ik u een liefdevol en leerzame reis. Ik ben blij u daarin te mogen begeleiden.


Anne heeft nog geen blogs geschreven

2 reacties

  1. Anne zegt:

    In de schoolvakantie’s ben ik minder bereikbaar, maar zal zoveel mogelijk online komen om al uw vragen te kunnen beantwoorden. Lieve groet Anne

  2. anne zegt:

    op het moment ben ik druk aan het verhuizen, zowel prive als voor mijn praktijk. Hierdoor ben ik tijdelijk niet of nauwelijks bereikbaar. Afspraken mogen en kunnen altijd ingepland worden; laat dan een bericht achter.

    Liefs anne

Reageer hieronder