Zigeunerkaarten | Waarzegkaarten-Betekenis

Waar de Zigeunerkaarten of Waarzegkaarten nu juist vandaan komen is nog steeds niet echt duidelijk, men heeft de eerste kaarten ontdekt rond de 16 de  eeuw. Die waren heel simpel met een spreuk en een afbeelding erop, pas later in de 19de eeuw kwam er een grote omwenteling en werden zowel de afbeeldingen als de complete uitvoering enorm verbeterd.

 

De Zigeunerkaarten zijn vooral bekend om hun mystieke afbeeldingen en ze dragen ermee toe bij dat mensen weer toegang krijgen tot hun innerlijk of hun ziel, je kunt door het bestuderen van de mystieke afbeeldingen van de Zigeunerkaarten of Waarzegkaarten beter leren luisteren naar je onderbewuste.

 

Deze waarzegkaarten zijn vergelijkbaar met de Lenormandkaarten, een deck bestaat eveneens uit 36 kaarten, enkel zijn de afbeeldingen van de Zigeunerkaarten of Waarzegkaarten helemaal anders alsook de symboliek. Onderaan de kaart staat een cijfer en vaak in 3 talen de naam van de kaart.

 

Het is mede door de mystieke afbeelding en de duidelijkheid van het woord dat de Zigeunerkaarten of Waarzegkaarten heel makkelijk te begrijpen zijn, ze zijn dus uitermate geschikt voor mensen die beginnen met kaarten te duiden.

 

Aimée Zwitser is een mediamiek begaafde vrouw die het meest bekend is met de Zigeunerkaarten of Waarzegkaarten. Ze is een in Nederlands-Indië geboren vrouw en haar boeken en werkboeken worden overal gebruikt om te orakelen.

 

Steeds vaker bezoeken of raadplegen mensen een kaartlegger of kaartlegster en dan niet enkel om meer te weten te komen over de toekomst, maar ook bij het nemen van beslissingen of het stellen van keuzes worden de adviezen van de waarzegkaarten, zigeunerkaarten en andere kaartendecks ter harte genomen.

 

Eveneens is er een verandering merkbaar in het publiek dat een kaartlegger of kaartlegster raadpleegt, mensen zijn op zoek naar hun ware kern, wie ze zijn, waarom ze hier zijn, hoe het komt dat ze soms bepaalde patronen steeds opnieuw lijken te beleven. Ook hier kunnen de Zigeunerkaarten of Waarzegkaarten helpen en inzicht brengen, dat is eigenlijk ook oorspronkelijk het hoger doel geweest van het orakelen: dieper inzicht verkrijgen en intuïtiever leven.

 

Reageer hieronder