Engelenkaarten | Engelenorakel | Betekenis

Engelenkaarten of een Engelenorakel zijn er in heel veel variëteiten te vinden. Engelenkaarten brengen je dichter bij de engelenwereld, van daaruit begeleiden en beschermen de engelen je.

 

 

Een engelenorakel is eigenlijk hetzelfde als een ander orakel, men vindt er echter afbeeldingen van engelen op vaak met een boodschap naar zelfinzicht. Als je gebruik wilt maken van engelenkaarten kom je als het ware in contact met eeuwenoude bron energie, kun je de connectie voelen met engelen en of gidsen die je bij staan als je een keuze of beslissing dient te nemen.

 

 

De afbeeldingen op het engelenorakel zijn meestal prachtig van kleur en heel zacht in energie, de boodschappen die je kunt lezen op de engelenkaarten zijn liefdevol, hoopgevend, troostend en inzichtelijk van karakter. Engelenkaarten leren jou om te communiceren met de engelen, je kunt via een engelenorakel heldere en duidelijke boodschappen ontvangen vanuit de hogere sferen of de kosmos.

 

 

Via een engelenorakel kan je antwoord en begeleiding krijgen van een engel, de engelenergie is heel zuiver en licht en brengt je beter bij je eigen zielenplan. Er zijn heel veel verschillende engelenkaarten verkrijgbaar, alle decks hebben hun unieke verklaringen.

 

Doreen Virtue is heel bekend om haar engelenkaarten, sinds 1996 heeft ze met haar engelenorakels wereldwijd mensen in aanraking gebracht met de hoge energie die de engelen uitstralen. Je vindt van haar hand bij voorbeeld ‘het Aartsengel Michaël engelenorakel’, ‘de Boodschappen van de Engelen’, ‘Aartsengel Rafaël Orakelkaarten’ en ‘Helen met de Engelen’. Dit is slechts een greep uit haar uitgebreide assortiment.

 

 

Kimberley Marooney is een Amerikaanse die een heel krachtig engelenorakel heeft ontworpen, genaamd ‘Angel Blessings’. Dit Engelenorakel slaat als het ware een brug naar de hemelpoort, ze begeleiden je om de weg naar je hart en ziel weer te vinden. De afbeeldingen van deze engelenkaarten zijn heel klassiek met mooie engelen met aureooltjes boven hun hoofd.

 

 

Dit engelenorakel van Kimberley heeft in 2011 de prijs gewonnen voor het beste orakel!

 

 

Ook kennen we nog de ‘Grote Aartsengel Orakelkaarten’ van Ulrike Hinrichs. Deze engelenkaarten geven inzicht en kracht, ze zijn als liefdevolle gidsen in ons aardse toch vaak te drukke bestaan. De symboliek gaat zeer diep, is direct te gebruiken bij problemen en heeft mooie affirmaties die ons kunnen helpen.

 

 

Je kunt een engelenorakel voor jezelf gebruiken of voor een ander, het is mogelijk om met 1 of meerdere kaarten te werken. Engelenkaarten worden ook vaak als afsluiting van een tarotreading of lenormandlegging gebruikt, de consultant krijgt dan vanuit de engelenkaarten 1 of meerdere boodschappen mee.

 

 

Bij online consulten zijn engelenkaarten geschikt om korte boodschappen mee te geven, als een paranormaal begaafd persoon zich specialiseert in engelenkaarten is het mogelijk om er een volledige reading mee te doen.

 

Onderstaand vind je verschillende betekenissen van engelenkaarten, wil je graag weten welke leggingen er mogelijk zijn met een engelenorakel kijk dan bij Engelenkaarten/Engelenorakel-Legging.

 

Voor een goede website over engelenkaarten zie engelenkaarten.eu

 

 

 

 

 

 

2 reacties

  1. Annet Marissink zegt:

    Pasgeleden heb ik een engelenkaart getrokken bij iemand die me het hele pakje voorlegde. Haar kaarten waren in het engels. Ik trok de kaart: “The person you`re askink about is trustworthing”. Ik heb de hele kaart gelezen maar gedacht dat ik die kaart op het internet wel kon vinden en dan de nederlandse tekst kon lezen maar ik kan die kaart dus niet vinden. Eigenlijk ben ik heel erg benieuwd wat die kaart mij te vertellen had. Kunt u voor mij de nederlandse tekst van die kaart vertellen? Ik hoop wat van u te horen. Alvast heel erg bedankt.

    Groeten van Annet Marissink.

    • LiveMedium zegt:

      Beste Annet, wat een mooie engelenboodschap die je getrokken hebt. Een beetje lastig om te zeggen over welke engelenkaarten het gaat, er bestaan er immers zoveel. Wel kan ik je vertellen dat de boodschap over vertrouwen gaat, over een persoon waar je je vragen over stelt. Mijn gevoel hier in zegt dat je een vorm van strijd en onmacht hebt gevoeld over een persoon die belangrijk is voor je waardoor je vertrouwen in deze persoon minder werd. Nu is er een nieuwe rustfase aangebroken en gaat het weer beter, je kan deze persoon vertrouwen zegt de kaart.Indien je graag een consult wilt ervaren kun je altijd contact opnemen voor een gesprek met één van onze consulenten. Lieve groet.

Reageer hieronder