Consulent: Medium Mau

Medium Mau is: 35 jaar Medium, Paragnost, Helderziende en Healer, Tevens ben ik helderhorend, heldervoelend, helderwetend en kan blokkades opheffen en uw foto lezen of een toekomstprognose geven.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: maandag t/m vrijdag 08:00 t/m 16:00 via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Medium Mau
Persoonlijke omschrijving:
mijn naam is Mau en heb al 35 jaar ervaring met de spirituele wereld. Ik help eenieder die het even niet meer ziet zitten en sta ik je altijd bij. Je mag me altijd gerust bellen en schaam je niet over je vraag. Sinds jong af beschik ik over spirituele krachten en help er graag zoveel mogelijk mensen mee. Ik heb ook al vele mensen mogen helpen en ik krijg vrijwel altijd iets goeds terug te horen, het geeft mij de bevestiging dat dit mijn pad is. Bel me gerust, ik wil je bij staan in moeilijke tijden als jij daar ook voor open staat. Als je iets meer over mijzelf wilt lezen, kun je hieronder verder lezen, ik hoop je snel te spreken.


Paragnost Medium
Met mijn gaven als paragnost en medium voel ik de energie van u of een bepaald persoon en of bepaalde personen en of situatie direct aan daar waar u vragen over heeft.
Voor elke vraag kunt u bij mij terecht. Uw energie voel ik automatisch, voor andere personen heb ik vaak wel de naam en leeftijd nodig. Een voornaam is soms al genoeg.


Blokkades Opheffen.
Soms lijkt het alsof altijd alles tegen zit en weet u niet goed meer welke kant u op moet. Tijdens ons gesprek voel ik vaak al of er inderdaad sprake is van een blokkade. Mocht dit het geval zijn, zal ik dit met u bespreken. Om eventuele blokkades op te heffen maak ik gebruik van naam, achternaam en een foto van de persoon in kwestie. Hiervoor maken we dan een afspraak.


Fotoreading
Tevens kunt u mij benaderen voor een fotoreading waarbij ik zeer specifieke informatie doorkrijg van een persoon en/of bepaalde personen en/of bepaalde situatie. Soms kan ik om een foto vragen om uw vragen nog concreter en beter te kunnen beantwoorden, dit is niet altijd nodig.


Coaching en Relatie Begeleiding
Als paragnost en medium werk ik tevens als coach, tijdens ons gesprek kan ik voor u de juiste handvatten aanreiken die voor u belangrijk zijn en/of voor uw partner en relatie. Door mijn achtergrond heb ik veel ervaring kunnen opdoen betreft het coachen en begeleiden. Ik help u hier graag bij.


Healingen
Naast mijn gave als paragnost medium kunt u mij tevens benaderen voor een afstand healing voor u en/of uw partner. Deze werkt vaak rustgevend en geeft een warm gevoel. Ook dit doe ik graag voor u.
ik heb hiervoor ook mijn diploma's


Zielsverwantschappen.
Uw zielsverwant, uw zielenliefde, uw tweelingziel etc. In het soms zeer lastige en moeilijke proces wil ik u graag bijstaan en meer inzicht geven. Door de kennis die ik heb opgedaan betreft de relaties tussen zielsverwanten weet ik dat ik u bepaalde inzichten en handvatten kan geven. Ik help u hier graag bij!

Groetjes van Medium Mau
Medium Mau heeft nog geen blogs geschreven

1 Reactie

  1. Teressa zegt:

    waw ik ben echt blij alles wat ze zeg komt waarheid. ze is geweldige medium kan echt goed advies geven en voelen over je situatie .. top

Reageer hieronder