Lenormand: Kaartlegging & Betekenis

Lenormand-Legging

Lees verder »

Lenormand-Betekenis

Marie-Anne le Normand, geboren in 1772 bekend als Mlle Lenormand, was van eenvoudige afkomst en reeds als kind gezegend met helderziende gaven. Rond 1797 begon ze in St. Germain een praktijk waar in Lees verder »

2 reacties

 1. Decemvira zegt:

  Graag il ik weten hoe mijn toekomt zijn?
  En hoe mijn financele zituatie iz?
  En blijf ik wel met deze man of ontmoet ik iemand andrez?
  En hoe iz met mijn kinderen?

  • Lucas zegt:

   Beste Decemvira,

   Je kunt voor al deze vragen bij ons terecht. Iedere consulent heeft weer andere kwaliteiten. Op de Spirituele Hulplijn kun je alle consulenten zien en zelf kiezen welke het beste bij jouw vragen past. Indien je een afspraak wil maken dan kan dat ook, dan kan je HIER doen. De consulent komt dan speciaal voor jou online.

Reageer hieronder