Consulent: Yolanda

Yolanda is: Medium, Heldervoeldend, Helderwetend, Kaartlegster, Spiritueel Coach, Leest foto's van mensen en dieren.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11.00 en 16.00, in de avonduren en het weekend op wisselende tijden. via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Yolanda
Persoonlijke omschrijving:
Ik ben Yolanda, ik ben Medium, Heldervoelend, Helderwetend en Bachbloesem therapeute. Ik gebruik bij mijn consulten mijn helderwetend en heldervoelendheid, de OH Kaarten en eventueel pendel en elfenkaarten.


Wie ben ik?

Als kind voelde ik me al anders en had het gevoel nooit alleen te zijn. Omdat in mijn omgeving er verder niet op in gegaan werd heb ik nooit wat met mijn gaven gedaan. Door mijn enorme interesse in het paranormale vanaf het moment dat mijn bengeltje een engeltje werd heb ik in 2006 de stoute schoenen aangetrokken om me te gaan ontwikkelen. Ik heb ontwikkelingscursussen gevolgd en workshops op verschillende gebieden waaronder intuïtieve ontwikkeling, coaching en Bach Bloesem Remedies. Door mijn intuïtiviteit een kans te geven kwam ik er achter dat ik helderwetend en heldervoelend ben en dat mijn handen een healing kunnen geven. Inmiddels mag ik me een Medium noemen, al zal ik het woord niet vlug gebruiken.

Opleidingen heb ik gevolgd in het kader van ontwikkelings cursussen 1, 2 en 3 gedaan en heb me van daaruit mij verder gespecialiseerd. Uiteindelijk heb ik ook de cursus dierentolk afgerond, en de cursus Bachbloesem remedies, ik ben er echt een rijker mens van geworden.

Specialiteiten

Heldervoelend, Helderwetend, Medium, Kaartlegster, Fotolezen van mensen en dieren, Spiritueel Coach, Inzichtgevend.


Heb je vragen over iemand in jouw nabijheid of problemen in je relatie? Dat kan natuurlijk ook in jouw relatie met je ouders, familie, kinderen en/of vrienden zijn. Wil jij weten welke richting het uit gaat en wat jij kan doen om er voor te zorgen dat het de positieve kant op gaat in jou relaties? Dan help ik jou graag op weg, dus stel gerust je vraag. Zolang ik me herinner heb ik een speciale band met dieren. De energie, het gevoel van het dier is zichtbaar en voelbaar voor mij dus daarmee kan ik je ook verder helpen. Heb jij het gevoel dat je even stil staat in jouw ontwikkeling? Wil je graag inzicht hoe jij verder kan gaan om jouw toekomst te creëren? Wat het ook is, stel je vraag en blijf er niet mee zitten. Je hoeft er niet meer alleen voor te staan ik kan je hulp bieden in wat jou ondersteuning geeft zodat je weer meer in je eigen kracht komt te staan. Alles wat wij bespreken blijft tussen ons beide dus jij kunt vol vertrouwen het consult aangaan.

Warme groet, Yolanda


Yolanda heeft nog geen blogs geschreven

3 reacties

 1. Yolanda zegt:

  dank je hartelijk voor het consult Yolanda – je bent zo inlevend en probeert zo diep mogelijk te gaan en te helpen in de complexe situatie.
  Dank je voor de verheldering.
  lieve groeten
  Chantal

 2. Helga zegt:

  Ik ken Yolanda al jaren, ze geeft duidelijke inzichten in situatie’s en heeft ook oplossingen/handvatten waarmee ik zelf aan de slag kan gaan. Ze is altijd eerlijk en recht door zee.Het heeft mij ontzettend geholpen in de tijd dat ik het zelf allemaal niet meer zo goed wist.

Reageer hieronder