Consulent: Ulrike Anne

Ulrike Anne is: Helderwetend, Kaartlegster, Spiritueel Life Coach, Engelenhealing, NTK, Pendelen en Dierencommunicatie

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: Maandag t/m Vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur, in het Weekend op wisselende tijdstippen via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Ulrike Anne
Persoonlijke omschrijving:
Welkom, mijn naam is Ulrike-Anne en ik ben er voor je om je te adviseren met alle soorten levensvragen (liefde- relatie- werk- gezondheid- kinderen en financiën).

Als je graag wilt, leggen we Symbolon (tarot) en of Engelenkaarten, ook is het mogelijk om vragen te stellen via de pendel.

Er wordt middels de kaarten in het bijzonder gewerkt aan de balans tussen werk en vrije tijd, verhoging van zelfvertrouwen, beter je eigen grenzen aangeven, hantering van stress, afstemming van loopbaan op levensloop, verbetering van relaties en ontwikkeling van positieve toekomstvisies.

Tevens ben ik gecertificeerd dierentolk (praten met dieren), met vragen over je huisdier kun je ook bij mij terecht.

Voor jezelf maak ik contact met jouw ziel en mag kanaal zijn voor gidsen/engelen om je weer helderheid te geven in het proces waar je op dit moment mee bezig bent.

Ik heb cursussen gevolgd in spirituele coaching, ben ingewijd in Ancient Master Healing en in de Regenboogenergie van de Nieuwe Tijd.

Als Life Coach help ik je te ontdekken wat belangrijk is in je leven en hoe je jouw levensgeluk kunt vergroten. Ik ben je klankbord, je luisterend oor en je motivator, om zo inzicht te krijgen in wat je écht wilt. Ook geef ik een opleiding tot LifeCoach.

Als docente en mentor op een middelbare school in Maastricht heb ik me verdiept in het Nieuwetijdskind (NTK). Zij hebben ons iets te zeggen en te leren.

Je kunt bij mij terecht

  • als je kind niet lekker in z’n vel zit

  • bij angsten die met school te maken hebben

  • bij slaap – en/of concentratieproblemen

  • hyperactiviteit en andere problemenOp jonge leeftijd wist ik al dat ik contact had met het Universum. Mijn gids Evran en de vele Engelen hebben mij altijd de weg gewezen en met hun aanwezigheid mag ik liefde doorgeven aan mensen en dieren op deze Aarde.

Mijn leven is niet over rozen gegaan, toch wist ik dat het levenslessen zijn en door deze lessen heb ik geleerd nog méér mijn eigen weg te vinden en uiting te geven aan mijn innerlijke wens. En die wens is als medereiziger vanuit mijn hart jou het juiste duwtje in de rug te geven.

Enkele jaren geleden heb ik de stap gezet om van mijn passie mijn werk te maken en ben een praktijk begonnen. Ik help mensen (vooral ook kinderen) blokkades op te ruimen, hen in moeilijke tijden inzichten te geven en ondersteun ze met bloesemtherapie, engelen-essences en engelensymbolen.

Vrij recent heb ik een certificaat behaald voor dierencommunicatie. Het is zo verrijkend om met je huisdier te communiceren. Ze zijn heel wijs en kunnen je veel vertellen. Als je hier meer over wilt weten kun je contact met mij opnemen.

Misschien spreken we elkaar snel, voel je welkom! Lieve hartelichtjes, Ulrike-Anne

Ulrike Anne heeft nog geen blogs geschreven

1 Reactie

  1. Lieve mensen,
    ik vertrek dadelijk voor een paar dagen cursus naar Duitsland. Op maandag 12 december 2011 om 14.00 uur zal ik er weer zijn voor jullie.
    Hartegroet Ulrike

Reageer hieronder