Consulent: Saphira

Saphira is: Kaartlegster (Lenormand), Fotos Lezen, Relatiecoach, Reiki Master, EFT & IET coach/practioner en Healing

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Saphira
Persoonlijke omschrijving:
Hallo ik ben Saphira, Lenormandkaartjes en werken met de Grote Legging is mijn specialiteit. Ik kan je inzichten geven in je huidige leefsituatie door middel van deze Lenormand kaartjes.


Orakelkaarten
Als extra ondersteuning werk ik aanvullend op de Lenormandkaarten met orakelkaarten zoals de engelen kaarten, de opgestegen meesters, godinnen kaarten en andere orakels.


Specialisatie
Mijn specialiteit is vooral relatie problemen, ADHD, autisme, financiën, geen enkel gespreksonderwerp is taboe, heb je alleen nood aan een luisterend oor ben ik ook zeker de geschikte consulent voor jou.


Energetische Therapie
In mijn zoektocht naar mijn specifiek doel op mijn spiritueel pad ben ik dan ook in de wereld van energetische therapieen terecht gekomen.

Zo heb ik ondertussen ook de graad van Reiki Master behaald waardoor ik ook op afstand blokkades kan wegnemen en de nodige positieve energie kan sturen.

Hierin laat ik me dan ook nog extra begeleiden door mijn IET opleiding. Dit is ondermeer een geavanceerde healing techniek die eveneens blokkades doet wegsmelten en je terug een gevoel van vrijheid in de plaats kan geven, zodat je weer kan genieten van je unieke plaats hier onder ons.

Omdat psychologie altijd mijn aandacht getrokken heeft ben ik ook hierin gaan zoeken wat een meerwaarde zou kunnen geven in het begeleiden en coachen. Zo ben ik dan ook bij EFT aangekomen (emotionial freedom techniques).

EFT is een techniek die vooral ingezet word om negatieve emoties te verwijderen zoals onder andere traumatische ervaringen, spanningen en stress, fobieen, ...... EFT kan je vergelijken met accupunctuur maar dan zonder naalden, het is een vrij eenvoudige techniek die je snel en makkelijk zelf kan aanleren om in accute situaties zelf te kunnen ingrijpen.

Ook regressie therapie behoort tot een van mijn disciplines.


Opleiding
Doordat ik een sterke innerlijke motivatie ervaar om steeds meer te kunnen bieden aan mensen en ook in mijn praktijk naar verdieping wil gaan ga ik dan nog vanaf september mijn kennis verruimen door een opleiding NLP te gaan volgen.


Werkwijze
Ik ben duidelijk en eerlijk in de boodschappen die ik doorgeef en werk steeds vanuit mijn hart, wil je ervaren hoe we samen een oplossing vinden voor jou situatie neem dan gerust contact met me op, alle mogelijke therapieen kunnen ook steeds telefonisch.

 

 

 
Saphira heeft nog geen blogs geschreven

Reageer hieronder