Consulent: Rhea

Rhea is: Heldervoelend Kaartlegster (Tarot, Lenormand), Relatiecoaching en Zielecoaching.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: op afspraak, stuur me een mailtje en ik neem sap contact met u op voor een telefonisch consult via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Persoonlijke omschrijving:
Hallo, Ik ben Rhea en ik ben gespecialiseerd in Tarot en Lenormandkaarten. Ik leg nu reeds meer dan 25 jaar de Tarot later zijn daar Lenormand - Medicijn - Godinnen en Engelenkaarten bijgekomen.

Ik begin een consult altijd vanuit een kaartlegging en op die manier krijg ik verbinding met het Hoger Zelf van jou en/of van diegene waar je een vraag over stelt, zo komen de boodschappen vanuit heldervoelendheid bij me binnen.

Ben gespecialiseerd in liefde, relatie- en relatieproblemen en in zielsverwantschappen. Je kunt ook bij me terecht voor vragen in verband met werk en financien.

Hoe duid ik de kaarten?
De Tarot gebruik ik intuïtief en meestal leg ik het Keltisch Kruis. Door ingevingen en inzichtleggingen te combineren heb ik toch wel een vrij unieke interpretatie tot mij gekregen waar de leggingen vanuit de Ziel de sterkste indruk nalaten bij cliënten.

Karaktereigenschappen en persoonlijkheidsstructuren duiden en daar duidelijkheid geven zijn mijn sterkste kwaliteiten, het herkennen van zielsverwantschappen en de hogere bedoeling hiervan met behulp van de kaarten en mijn invoelende vermogens.

Met de Lenormand kaartjes heb ik me gespecialiseerd in de Grote Legging, deze legging biedt een mogelijkheid van talloze combinaties die aan jou meegegeven kunnen worden. Dankzij deze combinaties verkrijg je inzicht en duidelijkheid in levenssituaties en hier dienen zich de meer tastbare gebeurtenissen aan.

Ook hier herken ik de zielsverwantschappen en blokkades in relaties tussen mensen, waar de combinaties goede adviezen kunnen meegeven aan de cliënt.

Klachten met betrekking tot hooggevoeligheid ombuigen naar kracht
Reeds op jeugdige leeftijd was er een innerlijk weten dat er meer is tussen hemel en aarde. Tot op de dag van vandaag is spiritualiteit nog steeds een heel belangrijk, zo niet het belangrijkste onderdeel van mijn leven. Naarmate ik ouder werd is de drijfkracht naar bewustwording blijven groeien.

Ik merkte dat ik stemmingen kon aanvoelen of dat ik plots fysieke of psychische klachten had die niet van mezelf waren.

Hier heb ik mee leren omgaan en ook geleerd deze te laten afvloeien, als jij hier ook hinder van ondervind kan ik je telefonisch technieken aanleren die je op een makkelijke wijze zelf kunt toepassen.

Later ben ik me gaan verdiepen in chakra’s, aura’s en energievelden, in visualisatietechnieken en je eigen werkelijkheid creëren.

De nood en behoefte aan spirituele begeleiding groeien naar mijn gevoel nog steeds, vooral aan de combinatie voeten stevig in de aarde en gezicht naar de hemel gericht.

Herinneringen aan vorige levens en zielsverwantschappen
Mijn interesse is zeer ruim en ik kreeg spontane herinneringen aan vorige levens, zo heb ik geleerd dat dingen niet zomaar gebeuren en dat “toeval” niet bestaat.

Dat wij allen tot zielengroepen behoren en mensen elkaar vaak tegenkomen om bepaalde lessen te leren of ervaringen uit vorige levens af te ronden.

Ben me steeds bewuster geworden van de kracht van energie en positief denken, dat in wezen alles energie is en mensen vanuit hun ziel verbonden zijn, dat zielen contact hebben via de astrale lagen met elkaar en dat er heel veel verschillende energielagen zijn.

Als ik tijdens een kaartenconsult zie of voel dat je nauw verbonden bent met een zielsverwant kan ik je leren hoe je contact kunt maken op energetisch niveau met de ziel van deze persoon.

Opleidingen die ik heb gevolgd
Ik heb cursussen gevolgd zoals IET ( Integrated Energy Therapy), Kristaltherapie, ben ingewijd in het Universele Christushart en de Maria Magdalena energie.

Verder ben ik gecertificeerd in Deeksha Oneness Blessing, dit is een overdracht van eenheidsenergie die je in contact brengt met jouw Hoger Zelf -Bewustzijn.

Ik ben Liefdescoach/Engelen diamantfacilitator waarbij de Engelen op de voorgrond staan en mij begeleiden.

Ik geef meditaties en visualisaties met Engelen en Lichtmeesters, pas healingtechnieken toe met energie vanuit de Engelensferen en ben daarin louter kanaal waar de Engelen hun liefdevolle energie laten stromen via mijn handen.

De laatste 10 jaar werk ik veel samen met Engelen en Lichtmeesters die me bij staan om mensen te helpen.

Steeds begeleid ik je vanuit hart en ziel, om je inzicht en ondersteuning te geven op je levenspad en je weg naar bewustwording. In moeilijke tijden je liefdevol te begeleiden vanuit mijn onvoorwaardelijke liefdeshart.

Mijn praktijk
Enkele jaren geleden heb ik de stap gezet om van mijn levenstaak mijn werk te maken en ben een praktijk begonnen, om “meer” te kunnen bieden aan mensen dan louter kaartjes leggen.

De combinatie van kaartjes duiden met energetisch lichaamswerk bied hier mensen de gelegenheid te leren voelen om hun eigen intuïtieve vermogens te gebruiken, blokkades op te ruimen, het trillingsniveau te verhogen en zo meer levensvreugde te hebben.


Ik luister onvoorwaardelijk naar jou en naar je ziel en begeleid je op een zachte niet forcerende manier waar” jij” voor mij tijdens een consult centraal staat.

Tot gauw voor een aangenaam gesprek.
Engelengroet, Rhea.

Blogposts door Rhea:

Kaartlegster Rhea 150x150 Rhea

 

Ben ik er niet en wil je mij spreken? Maak dan

een afspraak met mij via de afspraakplanner.

9 reacties

 1. sylvia zegt:

  tot hoe laat bent u nog beschikbaar vanavond?

 2. Rhea zegt:

  Zondag 30 oktober ben ik aanwezig tussen 18 en 20 uur. Liefs, Rhea.

 3. Rhea zegt:

  Alle collega’s en bezoekers van Livemedium wens ik een gezond, liefdevol, en inzichtelijk 2012 toe!! Engelengroet, Rhea.

 4. Ruth zegt:

  Hoi Rhea , wanner ben je online ?

  Alvast bedankt, groetjes

  Ruth.

 5. Helma zegt:

  Wat een prachtige omschrijving Rhea van wat je te bieden en te delen hebt. Erg mooi! Het zou mijn tekst kunnen zijn. Het gaat over zielecontact. En ook ik heb sterk het gevoel, dat steeds meer mensen dit gaan ervaren en beseffen. Ik werk ook op dit niveau mits de ander mij de toestemming geeft om daar te komen. Het geeft veel levensvreugde om te ervaren dat we gedragen worden door de geestenwereld, de meesters en de engelen. Met een hartegroet Helma

  • Rhea zegt:

   Dankjewel lieve Helma, ik heb jouw tekst ook gelezen en die is eveneens erg mooi, ik voel de liefde voor mens, dier, aarde en voor de zielen er in :) Inderdaad ben ik ook van mening dat steeds meer mensen de roep van hun ziel gaan horen en de weg van de ziel gaan volgen. Contact met de eigen ziel en de zieleconnecties hier op aarde en in de sferen ‘beleven’, door pijn en vreugde gaan is een kostbaar geschenk voor ons allen. Daar wil ik iedereen vanuit liefde in begeleiden met hulp van de voor mij zo dierbare engelen en lichtmeesters. Hartegroet, Rhea.

 6. Susanne zegt:

  Lieve Rhea , Dank je wel voor je fijne consult , het is zo fijn dat je dingen die ik zelf voel zo mooi kon bevestigen en me ook een paar waardevolle adviezen hebt kunnen geven. Veel liefs s

 7. Niesje zegt:

  You have always been there for me and you know i appreciate your advice more than anything in this world. Because of you I am seeing the light at the end of the tunnel. I just wanted to say thank you over and over again for every single conversation we have and have had. Your insight in my situation certainly not an easy one) is remarkable. You just seem to see the truth and always dig deep to find out what is what in a whirlwind that is my life.
  Thank you is not nearly enough but until that word is discovered I will say THANK YOUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Niesje

Reageer hieronder