Consulent: Nathalie

Nathalie is: Reiki Master, Tarot Consultant, Healer, Bach bloesem adviseuse, Aura & chakra Healing, Lichtwerker Raadgever

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: maandag t/m donderdag van 13:00 tot 18:00 en op vrijdag van 13:00 tot 17:00. In het weekend afwisselend aanwezig op zaterdag en/of zondag via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Nathalie
Persoonlijke omschrijving:
Mijn naam is Nathalie

Zit jij met vragen over het hoe en waarom van je leven? Over de dood? Je gezondheid? Heb je het gevoel dat je vast zit? Last van angsten? Vind je lastig om een keuze te maken? Of heb je behoefte aan een luisternd oor?
Ik ben er voor je om te kijken hoe we dit weer om kunnen zetten in een positieve flow, zodat je weer verder kunt.
Ik ben er ook voor jou als je al wat verder op het spirituele pad ontwikkeld bent, het kan zo fijn zijn om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen.

Ik ken mijzelf als iemand die warm is, liefdevol, humor heeft en makkelijk in de omgang waardoor je je gemakkelijk op je gemak voelt


Ik ben geen toekomst voorspeller, als je me daarvoor belt, kom je bedrogen uit, Ik kan het niet en wil het ook niet.


Mijn werkwijze:

Als je me belt verbind ik me met jouw energie dit zorgt er voor wat we op lijn komen en waardoor je je op je gemak voelt.
Ik zal je vragen naar je sterrenbeeld want dan heb ik gelijk een quick scan van je persoonlijkheid.
Ik ben praktisch en oplossingsgericht in gesteld en zoek al snel naar een oplossing voor je vraag of je probleem. Dit doe ik meestal met behulp van de tarotkaarten.
Naar aanleiding van wat de kaarten laten zien, gaan we in gesprek. Juist doordat we in gesprek gaan komen we samen tot het inzicht.
Het kan ook gebeuren dat ik Reiki laat stromen in ons gesprek, om tot inzicht te komen.

Soms is dit net genoeg om je het nodige zetje in de rug te geven, maar soms ook niet en kan het zijn dat je Bach bloesems nodig hebt om je te ondersteunen in je emoties, of een Reiki behandeling op afstand als je bijvoorbeeld in een moeilijke situatie zit die je maar niet veranderd krijgt. Hier kunnen we dan een afspraak over maken via de afsprakenplanner.

Over mijzelf:


Van het duister naar het Licht.

Als ik zo terug kijk op mijn jonge leven, kan met verwondering kijken hoe we gestuurd en geleid worden om dat te ervaren wat nodig is om te transformeren naar het Licht.

Het begon als onzeker, onbewust, gevoelig maar creatief, niet weten wat te willen en te doen in de maatschappij en het leven zelf.
De grote rode draad in mijn leven is de Liefde geweest die me naar de meest uiteenlopende situaties bracht.
Als door een onzichtbare hand gestuurd, naar dat wat voor mij het aller beste zou zijn om moeten ervaren.

Bij mij uitte zich dit, door in heel bizarre relaties terecht te komen, te leven met iemand die ruim 2keer mijn leeftijd had, ( ik was pas 15) in een plaats waar ik absoluut niet wilde wonen, en toch moest het zo geschieden. Alhoewel deze liefde bizar leek, was het toch heel veilige en vertrouwde relatie die 7 jaar duurde. Nog altijd koester ik er warme herinneringen aan.
Ik was als tiener al bijzonder geïnteresseerd in drugs, ook zoiets, ik moest er alles over weten, ik las boeken zoals Christiane F en vond het erg interessant wat dat verslaafde meisje op school allemaal aan het doen was. Maar ik raakte het nooit aan...

En ondertussen altijd die drang te voelen terug te willen naar mijn geboorte plaats. Ik moest en zou daar weer naar terug.
En dat gebeurde ook. Vanaf het moment dat ik weer terug was ging het mis. Niet dat ik daar erg in had, in tegendeel, ik kwam in het kroegen en uitgaansleven terecht en vond het prachtig, en daar kwam ik mijn volgende 'liefde' tegen, waar later mijn zoon uit geboren zou worden.
In deze relatie werd ik geconfronteerd mijn onzekerheid en mijn hang naar Liefde.Van een veilige naar een zeer gewelddadige relatie. Ik deed alles om hem te pleasen, en kwam jaren lang in het keiharde straatleven terecht met alle gevolgen van dien. En voor ik wist was ik zwaar verslaafd aan de hard drugs.. wat eerst nog zo geweldig spannend en leuk leek draaide later uit om niet meer te willen voelen....ik wilde niet meer voelen...! Mijn eigenwaarde en mijn creativiteit stonden op nul...

En toen werd mijn zoon geboren. Vlak voordat hij geboren werd moest ik verhuizen naar een groter huis. Ook hier had ik weer die drang dat ik daar in die specifieke wijk wilde wonen. Ik moest en zou daar gaan wonen, en dat gebeurde ook.
Mijn zoon werd geboren en die bleek ADHD te hebben...ik wist me geen raad, met mezelf en met mn zoon...
Een ding wist ik zeker, naar een psychiater wilde ik absoluut niet.
Maar hier veranderde langzaam maar zeker toch alles de goede richting op. Ik kwam de juiste personen tegen die het wel goed met me voorhadden.
Zo kwam ik mijn grote Liefde tegen, mijn buurman. Liefde met de grote L door hem kreeg ik de kans om eindelijk tot rust te komen , deze Liefde won het van de drugs, ik kwam er vanaf. Het werd Lichter!


De grote ommekeer.

In 1999 kwam ik een oude vriendin tegen die Reiki bleek te hebben. Dit interesseerde me enorm! Ook hierin kwam weer die enorme drang die wilde dat ik er alles van moest en wilde weten. En voordat ik het wist had ik mijn eerste inwijding ontvangen.
Oh wat vond ik dit geweldig! Er ging een deur open, eindelijk had ik een tool in handen waar ik mezelf en mijn kind mee kon helpen.
Al snel had ik mijn en 2graad inwijdingen ontvangen.
Ik vond het geweldig dat ik nu Tijd en Ruimte te kon overbruggen en zo aan mijzelf en mijn zoon te werken en te helen. Elke dag behandelde ik mezelf. En tussendoor ook anderen.
(Later pas ontving ik mijn Master graad 3A)

Ik kreeg een honger en dorst naar alles wat maar spiritueel was, , over de zin van ziek zijn, de zin van het leven, de dood, vorige levens, het hiernamaals , over oorzaak en gevolg( Karma) ik wilde het allemaal weten. ( en nog steeds)

Omdat ik zo creatief geweest ben altijd in beeld denk raakte ik enorm geboeid door de tarot, de beeldentaal van ons onderbewuste. Hoe geweldig om door middel van de kaarten en beeld in mijn onderbewuste te kunnen kijken en zo inzicht te krijgen in mezelf en anderen.
en ben de opleiding gaan doen bij Burovoortarot als tarotconsultant.
Sinds dien werk ik dagelijks met de kaarten voor mijzelf en voor anderen

Al snel wilde ik alles weten van aura's en chakra's en ben de 4-jarige Aura Healing& Reading opleiding gaan volgen bij Mens&Intuïtie in Amersfoort. Een pittige opleiding die er voor zorgde dat ik mezelf energetisch binnenste buiten keerde, en mezelf heb leren kennen en vooral heb leren voelen wat ik voelde, hoe ik voelde, welke energie van mij is en welke energie van de ander is. Hier heb ik geleerd om mijn intuitie te ont-wikkelen.
Onderweg leerde ik de Bach bloesem remedies kennen die een geweldige ondersteuning gaven in al dat leed en emoties die loskwamen.
Wat een cadeau van onze moeder Aarde, deze bloemen en kruiden; ik wilde er alles van weten en ben de cursus gaan doen.

Ondertussen raakte ik me bewust van mijn gidsen. Ik wist wel dat ze er altijd waren , maar wilde ze toch beter leren kennen en ervaren. Ik kwam bij NIMIS terecht waar ik de opleiding Trance-Healing ben gaan doen. Weer een ander vorm van healing maar nu door in diepe meditatie te gaan en met behulp van spirits en gidsen aan de andere kant van de sluier oftewel in het hiernamaals.
Deze heerlijke heldere vorm van healing zorgde er voor dat ik echt lekker en helder in mijn spirit kwam te zitten. Dit vooral is mijn dagelijks begin van de dag zodat ik goed in het hier en nu zit en heel dicht bijmezelf.
Ik ontdekte nu pas echt waardoor ik zo gestuurd werd.


In 2004 begon ik mijn eigen praktijk
http://equilibrium64.weebly.com/

Inmiddels ben ik jaren verder, woon ik in een ander land, Ook weer door de Liefde, in de rust en de natuur, wat voor mijn gevoeligheid een zege is, en daardoor mijn creativiteit en het werk wat ik doe in alle rust en helderheid kan be-leven.
En zo ontdekte ik de verbanden in mijn leven, dat alles zo moest zijn, voor mijn persoonlijke ont-wikkeling
Ik heb ontdekt dat alles een reden heeft, dat we gestuurd worden op ons pad door onze gidsen.
Hoe zalig het is de Verbinding te voelen met de cosmos en de natuur.
Ik Ontdekte dat wonderen echt bestaan. Zovele mooie transformaties, en inzichten heb ik mogen geven aan mijzelf en anderen. Zowel voor mens als dier.
Ontdekte dat ik zelf de stuurman op mijn schip ben, dat ik mijn leven mag leven zoals ik dat zelf graag heb .Dat ik mag zijn wie ik ben. Dat het leven weer leuk kan zijn!
En mijn zoon? Die is vrij van ADHD.
In ontwikkeling tot een jonge, gevoelige maar sterke en bewuste en wijze ziel.

Mijn natuurlijke kwaliteiten:

Ik ben geboren in Schorpioen in Zon en Maan, een water teken, gevoelig en emotioneel . Altijd opzoek en wil de mystiek en diepgang van het leven .
mijn ascendant is Waterman is opzoek naar oplossingen, communicatief en dienstbaar naar anderen.

Chinese sterrenbeeld: Slang wat staat voor transformatie.

Volgens de heilige Maya kalender ben ik geboren onder:
Toon 7:Reflectie:
is de nummer zeven in de heilige Maya kalender. Het staat voor reflectie, de bron van de schepping en de stroom van goddelijke wil.

Dagteken: Tzolkin: 7 KAN, Het gele Zaad
Zaad personen zijn natuurlijke netwerkers en openbare verdedigers die werken aan verenigen van individuen en gemeenschappen door het blootleggen van verborgen misleidingen en geheime invloeden van anderen. Zij streven naar bevrijding van zichzelf en anderen uit onderdrukkende patronen van het verleden. En dat is hoe ze nieuwe zaden planten of zelf nieuwe zaden worden.
Nathalie heeft nog geen blogs geschreven

2 reacties

 1. Nathalie zegt:

  Hallo lieve mensen,
  Na wat onregelmatig heden ben ik weer helemaal beschikbaar. En sta ik je graag te woord.
  Ik ben aanwezig dagelijks tussen 12.00 en 18.00
  Lieve groet, Nathalie

 2. Nathalie zegt:

  Lieve mensen,
  Vandaag begint er een nieuwe 13daagse cyclus in de Mayan kalender. Deze staat in het teken van OC oftewel: Hond.
  In deze 13 dagen zijn de energien gericht op vriendschap en liefde, maar ook over de simpele dingen in het leven zoals een hond kan spelen met zijn eigen staart. Hoe sta jij in het hebben van je vriendschappen en Liefde? Hoe lukt het jou om helemaal in het moment aanwezig te zijn?
  Heb je behoefte om er over te praten? Je kunt me bereiken dagelijks tussen 12.00 en 18.00uur
  Lieve groet, Nathalie

Reageer hieronder