Consulent: Kaartlegster Mina

Kaartlegster Mina is: Kaartlegster(Lenormand), Energetisch Adviseur, Magnificado Healing, Raadgever

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: maandag van 11.00- 13.00,dinsdag van 10.00- 12.00, woensdag van 10.00- 12.00, donderdag van 18.00- 22.00 vrijdag van 11.00- 15.00 via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Kaartlegster Mina
Persoonlijke omschrijving:
Ik ben Mina en leg de Lenormandkaartjes, als je met vragen zit over liefde/ relatie/werk kan ik de oplossing bieden. Ik leg de kaarten en geef je de juiste antwoorden.

 
Magnificado Healing
Reeds 10 jaar ben ik energie- adviseur. Magnificado healing is een fantastische energiecursus. Het is de leidraad in mijn leven. Ik gebruik de energie oefeningen elke dag.


In de cursus leer je je eigen energie te vergroten en te vermeerderen. Mijn omgeving dacht dat ik een verjongingskuur gevolgd had. Het heeft impact op zowel je fysieke als geestelijke gezondheid.

 
Als je energieveld in orde is gebracht, dan pas kun je anderen gaan helpen om hun vooruit te duwen, of een echte flinke energie boost geven. Ik kon plots zoveel meer aan, dit had ik nooit voor mogelijk gehouden.

 
Voel je je uitgeblust? Zie je het even niet meer zitten? Ben je de draad kwijt? Bel dan zeker mij, ik kan je onmiddellijk opknappen, je krijgt van mij een energie boost en je zal als een trein vooruitgaan.

 

 

 
Kaartlegster Mina heeft nog geen blogs geschreven

3 reacties

 1. Kaartlegster Mina zegt:

  Hoi iedereen vandaag stop ik vroeger! ALs je meer energie wilt, geef een belletje.

  Liefs,
  Mina

 2. Mina zegt:

  Hallo iedereen, morgen dinsdag 2 juli ben ik er niet, liefs Mina

 3. Kaartlegster Mina zegt:

  Dag iedereen,

  Door veel veranderingen in mijn leven, leer ik mij flexibel opstellen. Bij deze kan ik mij niet strikt aan mijn uurrooster houden. Vanavond ben iker zeker weer! Magische groetjes,
  Mina

Reageer hieronder