Consulent: Dirk

Dirk is: Zeer ervaren Tarotist (> 20 jaar), Astroloog, Unieke voorspellingsmethoden, Raadgever.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: maandag t/m vrijdag van 19.00-21.00 uur, weekend op afwisselende tijden via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Dirk
Persoonlijke omschrijving:
Hallo ik ben Dirk, tarotist en astroloog. U kunt bij me terecht voor allerlei vragen en problemen. Ik leg graag verborgen problemen bloot met de bedoeling daar iets aan te kunnen verhelpen. Ik ben 'to the point', ik kan u richting geven, u bepaalde mogelijkheden laten zien en u voorstellen welke keuzes u kunt maken. Ik geef graag advies aan de hand van de Tarotkaarten, zonder belerend te zijn.


Specialiteit:

Tarot, Astrologie en combinatie daarvan.

Tarotleggen op een eigen ontwikkelde wijze

Tarot volgens de 12 huizen van de astrologie.

 
Ervaring:

Vanuit pure interesse 20 jaar geleden met de tarot begonnen, ik vind mezelf nooit goed genoeg, de vele positieve reacties tijdens mijn consulten bevestigen daarentegen mijn 'kunde'.

 
Blogposts door Dirk:

1 Reactie

  1. Lucas zegt:

    Dirk is nieuw hier en is een ware meester in de tarot, 20 jaar ervaring en zeer bedreven. Je hebt hier met een echte prof. te maken. Zit je met een vraag, ik raad hem aan. Groeten, Lucas.

Reageer hieronder