Consulent: Bianca

Bianca is: Medium, Paragnoste, Kaartlegster, Contact met Overledenen, Relatiecoach, Raadgeefster

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: Zaterdag en Zondag via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Bianca
Persoonlijke omschrijving:
Lieve mensen, ik ben Bianca. Ik ben medium, paragnoste en heldervoelend kaartlegster.


Toekomst Voorspellen
Met behulp van diverse kaarten (lenormand, zigeuner en tarotkaarten) kan ik specifiek uw verleden en heden zien. Tevens kan ik u adviseren wat u kunt verbeteren in uw leven, liefdesleven of andere omstandigheden.

Verder kan ik uw toekomst zeer nauwkeurig voorspellen. Het is voor mensen altijd een grote vraag of dit wel uitkomt, ik kan u garanderen dat ik veel klanten heb, die terugbellen en zeer positief zijn.


Boodschappen van Overledenen
Vanaf mijn 4de levensjaar leg ik contact met overledenen, dit kan ik ook voor u doen. Als u in contact wilt komen met een overleden persoon die u heel dierbaar is geweest, kan ik voor u bepaalde boodschappen ontvangen en aan u doorgeven.


Advies
U hoeft niet speciaal voor een reading te bellen, soms wilt u gewoon uw verhaal kwijt en een luisterend oor en advies, ook hierin help ik u graag.


Bijkomende specialisaties
Indien u met vragen zit over bepaalde verstoringen in uw energie of in uw huis of leefomgeving kan ik u hulp en inzicht geven. Ik kan u helpen met huiszuiveringen en dergelijke.

 

U kunt mij altijd bellen en hoop dat ik u mag helpen, want dit doe ik graag!

Warme groet,
Bianca
Bianca heeft nog geen blogs geschreven

2 reacties

 1. Floor zegt:

  Lieve Bianca,
  Ik heb jou vaker gesproken, ik vind het unbelievable hoe jij mij overleden oma, tot in details(uiterlijk,haardracht enz.) Doorkrijgt en ook haar naam, verder verbaas ik mij er iedere keer weer over hoe jij ook in details mijn verleden en problemen op het werk doorkrijgt en mij precies kan vertellen hoe mijn vriend in elkaar steekt(hihi)…je bent een toppertje en zeker een aanrader….super meid! Keep up the good work.
  Heel veel liefs Floor!!!

  • Bianca zegt:

   Hai Floor/Sandy,

   Dank voor jullie positieve woorden!! Ik spreek jullie graag;-) en ben blij dat ik jullie wat duidelijkheid heb kunnen geven!

   Warme groet,
   Bianca

Reageer hieronder