Consulent: Anais

Anais is: Helderwetend, Heldervoelend, Kaartlegster, Pendelen, Engelenkaarten, Raadgever en Luisterend oor.

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: maandag tot woensdag van 19 u tot 23 u. en donderdag tot vrijdag van 18 u tot 19 u via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Anais
Persoonlijke omschrijving:
Dag lieve mensen. Mijn naam luidt Anaïs. Ik ben een heldervoelende en helderwetende kaartlegster met als specialisme de Lenormandkaarten (de Grote Legging). Indien je dit wenst kan ik ook voor je pendelen. Vaak gebruik ik als afsluiter de Engelenkaarten van Doreen Virtue. Deze geven ons soms bijzondere inzichten op situaties waar we niet direct met bezig zijn. Ze verbreden onze visie op bepaalde situaties en geven tevens boodschappen over ons levensdoel, relaties, enz.

Heb je concrete vragen of problemen? Ik ben er voor jou en samen proberen we naar een oplossing te zoeken of (een) inzicht(en) te verwerven in je situatie.

Mijn specialisme zijn de Lenormandkaarten. Gedurende 5 jaar verdiep ik mij reeds in de Grote Legging. Hierbij geef ik je inzichten op volgende gebieden:

*liefde

*relatie

*werk

*financiën

Tijdens het analyseren van jouw kaarten, krijg ik boodschappen voor je door van mijn spirituele gids en mijn beschermengel Uriël. Mijn spirituele gids is mijn mama die in 1993 overleden is en me dagelijks bijstaat. Tevens brengen de Lenormandkaarten duidelijkheid over hoe je je op dit moment voelt of je in een transformatiefase zit of je greep hebt op het leven of het leven je overkomt...

Naast de kaarten kan ik ook voor je pendelen op heel concrete vragen. Indien de kosmos het toelaat, zal je dan een concreet ja- of neen- antwoord krijgen. Soms laat de kosmos het niet toe en blijft het antwoord geheim. Dit moeten we respecteren. In een open mind zal ik je eerlijk meedelen indien ik al dan niet het antwoord moet schuldig blijven. Ik hoop dat je hiervoor begrip hebt.

Heb je geen concrete vragen maar wil je gewoon eens je verhaal of verdriet kwijt en heb je een luisterend oor nodig dan ben je bij mij altijd welkom. Het kan trouwens enorm deugd doen te weten dat iemand neutraal, zonder oordelen of veroordelen, naar je luistert.

Mijn hobby houdt voornamelijk in: het creatief bezig zijn met muurschilderingen (cartoons, portretten van het gelaat) en interieurinrichting. Hierin speelt het spirituele ook een belangrijke rol zoals het zenboeddhisme, de natuurelementen en Yin-Yang. Zolang alles maar in balans is.

Sinds enkele maanden verdiep ik mij in het jaar 2012 en alle gebeurtenissen hierrond. Ook hierover kan je bij mij terecht.

Het spirituele in mij is wakker gemaakt door mijn mama die ik sinds mijn 11de levensjaar moet missen. Toch ben ik er mij altijd bewust van geweest dat ze verder leeft in het hiernamaals en dat ze tegelijk mij heel nabij is en mij steunt. Zij heeft mij ook op het spirituele pad gezet. Tijdens het kaartleggen krijg ik boodschappen van haar door. Ze helpt mij om je zo inzichten te geven, te helpen en zo goed mogelijk te begeleiden op jouw levenspad.

Veel liefs,
Anaïs
Blogposts door Anais:

21 reacties

 1. Marianne zegt:

  Lieve Anais

  Ik heb je laatst gebeld en wou je nogmaals bedanken voor je consult dat gaf mij weer de kracht en moed om door te gaan er zijn nu zelfs al wat dingen uitgekomen wat je me wist te vertellen ;) ik heb alle vertrouwen in je dat de rest ook komen mag.
  Bedankt en ik bel je gauw eens weer .Liefsx

  • Anais zegt:

   hoi lieve marianne,

   dankjewel alvast voor je berichtje :-) .

   wat fijn te horen dat er al wat dingen uitgekomen zijn. ik ben er van overtuigd dat die andere belangrijke dingen ook gaan uitkomen wanneer de tijd er rijp voor is. Ik wens je alvast heel veel moed en geduld toe.
   liefs
   anais

 2. Natasja zegt:

  Bedankt voor de babbel,
  het lucht op en geeft weer moed,
  het is en zal niet gamakkelijk zijn,
  maar ik kom er wel door en sterker dan voorheen.

  • Anais zegt:

   hey natasja , is heel graag gedaan hoor :-) meidje ik ben blij dat ik je altijd kan helpen met mn raad en luisterend oor,je weet wat ik je gezegd hebt en je bent nu al sterkerder geworden en je gaat nog groeien. het komt voor jou echt wel goed hoor ook die liefde vertrouw erop maar vertrouw ook op jezelf. en geniet van de komende feestdagen samen met je kindjes.:-). veel liefs anais.

 3. Anais zegt:

  @ natasja,

  lieve meid , maak je niet te veel zorgen en laat die melk voor wat het is :-) , het komt echt wel inorde met je liefdesmannetje , laat hem nu maar ff doen met zn negatieve gedrag naar jou toe, hij zal nog wel ingevingen krijgen dat jij zijn ware vrouwtje bent en niet die andere :-) . en je hoort nog wel van hem!!! liefs Anais

 4. Natasja zegt:

  Anais,
  aan die gedachte hou ik nu ook vast, que sera, sera, wat moet zijn zal zijn. Bedankt voor je luisterend oor en je raad op de moeilijke momenten, die er zeker zijn nu veel dromen een betekenis krijgen. Het doet me goed te voelen dat ik op die momenten niet alleen sta, schrijven helpt, mijn gedicht, recht uit mijn hart. En die melk, dat worden binnenkort bubbels ;-)
  tot gauw Natasja

 5. Anais zegt:

  aan al de lieve mensen en collega’s van Livemedium,

  Ik heb een wens voor iedereen
  Een mooie Kerst met lieve mensen om je heen.
  Mensen die van je houden om wie je bent
  … In wie je een stukje van jezelf herkent.
  Laat merken dat je om die mensen geeft.
  Dat je samen met hen iets moois beleeft.
  Geniet van de warmte die dat alles brengen kan.

  ook aan diegene die op deze dagen iemand moeten missen of alleen zijn , zal ik een warm hart toedragen en aan hun denken.

  Prettige feestdagen.
  liefs
  Anais.

 6. Natasja zegt:

  Een mooie welgemeende kerstwens,
  die voor velen onder ons veel betekent,
  ook voor jou fijne kerstdagen gewenst,
  we spreken elkaar gauw,
  grtjs Natasja

 7. Anais zegt:

  hey natasja,

  ja zeker het is welgemeend :-) .
  Dank je wel hoor zal zeker van de kerstdagen genieten, maar denk ook wel aan de mensen die het op deze dagen beetje moeilijk hebben, doordat ze zonder hun geliefde moeten stellen of door andere moeilijke omstandigheden, in deze toch vrolijke en vredevolle dagen.Maar voor iedereen blijf ik hopen op een heel positief 2012 die er kortelings aankomt.en ook voor jou en je kindjes komt die tijd echt er wel aan ik blijf daar 100% vertrouwen in houden.Hou je goed meidje :-) .

  liefs Anais

 8. Natasja zegt:

  Anais,
  een paar zware dagen, met moeilijke momenten,
  maar toch ook af en toe een lichtpuntje,
  het aftellen is begonnen, ik geef de hoop niet op.

  Natasja

  • Anais zegt:

   @natasja,

   hoi meidje, hier een berichtje van mij, ik hoop voor jou dat je je de afgelopen feestdagen toch hebt kunnen amusseren en je door deze zware momenten hebt kunnen door heen slaan. We zijn nu in een gloednieuw jaar met nieuwe kansen en al dat moois komt ook jou kant op.

   liefs
   Anais

 9. silvia zegt:

  hey anais
  ik wou je even laten weten,paar dingen wat je tegen mij zei,idd is uitgekomen
  ik ben heel blij en hoop dat de rest ook nog mag volgen
  ik zal je zeker een van deze dagen nog is bellen,want ben curieus,op er mss nog andere dingen ondertss bij zijn gekomen
  alvast bedankt voor de voorspellingen en tot een van deze dagen
  dada

  • Anais zegt:

   @silvia: hey silvia blij te horen dat er al wat voorspellingen uitgekomen zijn voor je , maak je niet te veel druk en de rest komt ook allemaal wel op zn pootjes terecht alles op de juiste tijd ! het komt echt wel allemaal goed hoor :-)

   liefs
   anais

 10. Anais zegt:

  lieve mensen ,

  morgen 16 januari 2012 kan ik onmogelijk vanaf 18 u op de lijn komen wegens doktersafspraak waar ik naartoe moet gaan. Ik ga later die avond rond 21u 30 aanwezig zijn. liefs
  Anais

 11. Anais zegt:

  lieve mensen ,

  aanstaande vrijdag 27 januari 2012 kan ik wegens redenen niet aanwezig zijn op de lijn.
  mijn excuses hiervoor, liefs anais

 12. Anais zegt:

  lieve mensen , morgen ben ik pas na 21 u op de lijn bereikbaar, mijn excuses alvast hiervoor .

  liefs
  Anais

 13. natasja zegt:

  hey Anais,

  onze laatste babbel heeft me weer veel stof tot nadenken gegeven,
  bedankt voor het verhelderende gesprek,
  my time will come ;-)

  Natasja

  • Anais zegt:

   hey Natasja,

   ik ben heel blij dat de laatste babbel je inzichten heeft gegeven en de nodige raad . is heel graag gedaan voor het fijn gesprek dat we gehad hebben. en het komt echt allemaal wel op zn pootjes terecht hoor, ik blijf erbij wat ik gezegd heb :-) .

   je tijd komt idd nog wel , daar ben ik zeker van en ik gun het je van harte meid.

   liefs
   Anais ;-)

 14. Lucas zegt:

  Deze consulent is tijdelijk niet aanwezig, binnen enkele dagen is deze consulent weer aanwezig: Lucas namens: Team LiveMedium.

 15. Anais zegt:

  Lieve mensen,

  wegens prive redenen kon ik de afgelopen dagen niet aanwezig zijn op de lijn , mijn excuses hier voor .
  Vanaf vandaag zal ik weer de draad oppikken op de lijn en terug aanwezig zijn op de gebruikelijke tijdsstippen en zal daarbij nog extra uren aanwezig zijn.
  liefs
  Anais

 16. Anais zegt:

  lieve mensen ,

  wegens familiale omstandigheden ben ik jammer genoeg int weekend niet aanwezig op de lijn , sorry hiervoor . vanaf morgenavond ga ik terug aanwezig zijn . liefs Anais.

Reageer hieronder