Consulent: Amaranth

Amaranth is: Tarotiste, Runenlegster, Chakrakaartlegster, Dierentolk, Energetisch Diertherapeute, Edelsteentherapeute, Pendelen

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: maandag t/m vrijdag 20.00-22.00 en op zondag van 13.00-15.00 via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Amaranth
Persoonlijke omschrijving:
Hallo, ik ben Amaranth en afgestudeerd Energetisch diertherapeute. Als kindzijnde was ik al geïnteresseerd in dieren en kon op jonge leeftijd al met ze communiceren.

Met het behandelen van chakra’s en aura’s middels energie en/of edelstenen bij dieren gebruik ik vooral mijn intuïtie.

Aan de hand van mijn pendel en zelf gemaakte chakrakaarten en runen kan ik u inzichten geven in verscheidene zaken zoals: liefde, relatie, gezondheid, carrière, toekomst, etc.
Ik ben veel bezig met natuurlijke spiritualiteit en kan u ook nuttige informatie geven over 2012.


Mijn interesses en ervaringen als Nieuwetijdskind.
Ik ben vanaf mijn 10de geïnteresseerd in pendelen en vanaf mijn 13de bezig met natuurlijke spiritualiteit.

De geschiedenis van onze voorouders, de Kelten en de druïden, hun visie, overtuiging en levensstijl boeit mij enorm en omdat ik zoveel hierover heb gelezen ben ik als vanzelf in aanraking gekomen met de runen.

Hier heb ik me een boekje over aangeschaft en op internet nog extra informatie over opgezocht. Uiteindelijk heb ik mijn runenorakel zelf ontworpen en gemaakt en ken ze daarom ook super goed.

Omdat orakelen mij aantrekt ben ik opzoek gegaan naar een tarotdeck. Ik heb toen het Egyptische tarot uitgekozen (zowel de Kelten als de Grieken en Egyptenaren zijn hele wijze volken geweest en zo ben ik bij dit deck gekomen).

Ik vindt ze wonderbaarlijk en kan er veel uithalen om inzicht te verschaffen in jezelf en/of in anderen. Toch miste ik nog iets en ben dieper gaan voelen en kwam bij de chakrakaarten uit, ik gebruik ook hier mijn zelfgemaakte chakrakaarten.

Als kindzijnde ben je nog zeer verbonden met allerlei paranormale waarnemingen, ik kon dus met dieren praten en wist mensen heel goed te screenen. Deze twee ‘gaven’ zijn nooit meer weggegaan en ben heel gelukkig dat ik ze mag gebruiken.

Op een gegeven moment ben ik in mijn puberteit plotseling aura’s gaan zien. Doordat ik dieren goed begrijp en ook veel met energieën bezig ben, ben ik een opleiding gaan volgen, het Energetisch behandelen van dieren bij Civas.

Hierdoor ben ik het hoger belang van chakra’s en aura’s in gaan zien en hoe je hiermee de ziel in balans kunt stellen zowel met als zonder het lichaam. Ik geloof dus dat het voor zieke dieren en mensen misschien juist wel belangrijker is om op zielsniveaugenezen te zijn.

Voordat ik aura’s begon te zien zag ik ook al geesten, deze ‘gave’ is zich steeds meer gaan ontwikkelen en krijg vaak boodschappen door voor familie en vrienden maar ook voor mijzelf of wanneer ik aan het behandelen ben.

Mijn gids heb ik leren kennen tijdens een bijeenkomst van mijn opleiding tot paranormaal therapeute. Dit was een gidsenavond en daarna heb ik verscheidene Hoge Meester avonden bijgewoond. Hierdoor zijn mijn paranormale waarnemingen alleen maar sterker geworden.

Nu 2012 nadert wordt ik ook vaker bezocht door een Hoge Meester. 2012 is voor mij ook een belangrijk onderwerp omdat ik een nieuwetijdskind ben en hiervoor dus wordt ‘opgeleid’ om het zo maar even te zeggen.

Vanaf mijn 14de heb ik beelden en andere waarnemingen door gekregen van 2012, hierdoor was ik erg bang geworden en heb het toen weggestopt. Sinds de Hoge Meester avonden hier aandacht aan werd besteed kon ik het eindelijk een plaats geven en voel me nu sterk genoeg om ermee om te gaan.

Graag wil ik voorbereid zijn voor 2012 en omdat ik een geest ben van een dierendimensie ben ik nu bezig met de opleiding Dierenartsassistent Paraveterinair bij Capabel dit is een 1-jarige opleiding.

Ook wil ik mij geestelijk voorbereiden en ben op een boekje gestuit dat ‘Alchemie de kunst van transformatie’ heet. Hier wordt je oude ik helemaal afgebroken, alles wordt verwerkt en uiteindelijk kom je er heel sterk uit.

Alchemie heeft mijn leven heel erg beïnvloed, zo zie ik nu hoe de wereld in elkaar zit en waar alles uit bestaat: liefde, de perfecte Goddelijke energie.


Mijn Jeugdjaren.
Ik kom uit een vrij versnipperd gezin. Mijn vader had voor mijn moeder een andere vrouw waarmee hij in een ander land 4 zonen en 1 dochter heeft. Deze zijn minstens 15 jaar ouder dan dat ik ben en ik heb alleen de jongste 2 echt meegemaakt.

Mijn vader is bij ons weggegaan en naar het buitenland vertrokkentoen ik 5 jaar oud was waardoor ik mijn andere broers dus niet meer gezien heb. Ik zag mijn vader maar 1 keer per jaar en heeft hij ons op een verschrikkelijke manier achtergelaten.

Hierdoor ben ik depressief geworden en ben toen naar een paranormaal therapeute gegaan, dit heeft voor mij goed geholpen. In het begin van mijn puberteit ben ik mijn oudste broer erg gaan missen terwijl ik hem bewust eigenlijk niet kende.

Ik weet nog dat ik onderweg was naar mijn bijbaantje bij een konijnenfokker. Opeens voelde het alsof iemand achter mij aan kwam en heel dichtbij was. Ik had muziek op en de tekst "I’ll take the shot for you" leek luider te klinken dan normaal, dit gebeurde 3 keer. Het voelde goed maar wist niet wat ik ermee moest.

Toen ik thuis was kreeg ik van mijn moeder te horen dat mijn oudste broer, waar ik zo naar verlangde, zelfmoord had gepleegd die middag rond het tijdstip dat ik iets bij mij voelde van aanwezigheid.

Sinds die dag is mijn broer altijd bij mij en heb ik een hele goede band met hem. Door dat gebeuren ben ik ook de rest van mijn broers erg gaan missen en ben er dus naar opzoek gegaan.

Dit heeft geleid tot een weerzien waarna het verlangen om mijn een na oudste broer te willen gaan bezoeken zodra ik mijn rijbewijs heb erg versterkt is.

Hij heeft namelijk, net als mijn overleden broer, de ziekte van Pick. Dit is een soort van dementie waarbij ook de lichamelijke conditie erg achteruit gaat mede door gevolg van de symptomen.

Ik heb mijn familiegeschiedenis met alle belevenissen kunnen verwerken, wel zijn ze erg belangrijk en toch ben ik ook blij dat ik mijn vader niet meer zie.


Zoals u hebt kunnen lezen heb ik ondanks mijn relatief nog jonge leeftijd best veel doorleeft en kan u dan ook met al mijn tools inzicht verschaffen en advies geven.

Probeer het gewoon en ervaar wat ik voor u en uw dieren kan betekenen, lieve groet, Amaranth.
Amaranth heeft nog geen blogs geschreven

6 reacties

 1. Amaranth zegt:

  Hallo allemaal,

  i.v.m. verkoudheid die vooral op mijn stembanden ligt ben ik deze week nog niet capabel om te kunnen werken. Ik hoop dat ik volgende week kan beginnen want verheug me er erg op.

  Lieve groetjs,

  Amaranth

  • Amaranth zegt:

   Alweer Hallo allemaal,

   Eindelijk ben ik weer beter en gezond en zal dus zondag om 14.00uur voor het eerst opgeladen en wel aanwezig zijn. Tot dan!

   Amaranth

 2. Amaranth zegt:

  Morgen ben ik tussen 15.00uur en 17.00uur nog extra aanwezig.

  Groetjes,

  Amaranth

 3. Amaranth zegt:

  Beste iedereen,

  Vanwege problemen met onze internet- en telefonieverbinding kan ik jammer genoeg niet aanwezig zijn. Ik ben er druk mee bezig om dit op te lossen maar ben afhankelijk van onze leverancier. Ik hoop dat in de loop van deze week de verbinding het gewoon weer doet.

  Lieve groetjes,
  Amaranth

 4. Amaranth zegt:

  Hallo,

  Eindelijk zijn de problemen verholpen en kan ik morgen eindelijk weer aanwezig zijn! Dus hopelijk tot snel.

  Groetjes,
  Amaranth

 5. Amaranth zegt:

  Hoi hoi,

  Vanmiddag ben ik rond 2 uur aanwezig tot en met 10 uur vanavond.

  Groetjes

Reageer hieronder