Consulent: Alexander

Alexander is: Tarotist, Helderziend, Raadgever, Mental coach, Relatie coach, Bedrijfscoach, Werkadviseur

Deze consulent is doorgaans aanwezig op: Van 24.00 tot 2.00 uur via de Spirituele Hulplijn.
Een foto insturen of direct een afspraak maken met deze consulent? Dat kan! Kijk daarvoor op de Afspraakplanner.

Zoek jouw consulent op en verstuur je bericht direct naar jouw consulent. Voor niet persoonlijke zaken kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.
Alexander
Persoonlijke omschrijving:
Je kunt mij alles vragen, focus op liefdesbanden en relatieadvies. Ik leg graag voor jou de kaarten en kan ook toekomst voorspellen op een concrete vraag of kijken hoe een persoon tegenover jou staat.
Alexander heeft nog geen blogs geschreven

3 reacties

 1. bettina vos zegt:

  hoi alexander ik wil graag of ik ooit nog zwanger raakt en ook mijn rijbewijs nog ooit mag halen dat wil ik graag weten hoop dat je dat voor mij wilt doen .
  groetjes bettina

 2. Alexander zegt:

  Hoi Bettina, daar wil ik best voor je na kijken alleen ben er op moment weinig. Als je wilt kan ik wel een afspraak met je maken dan zorg ik dat ik voor je online kom. Het makkelijkste is dat je dan even invult via de “Afspraakplanner” (zie op deze pagina een blauwe link) dan komt de mail bij mij en dan prikken we een dag/tijd die je kunt oke?

  Groetjes,
  Alexander

 3. Alexander zegt:

  Diegene die mij vandaag heeft proberen te bellen. Probeer het nogmaals of maak een afspraak, er ging wat mis bij mij waardoor ik het te laat kon horen, mijn excuses. Dit is nu hersteld.

Reageer hieronder